Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Γέμισε χθες, το χωριό μας από....Οδοντιάτρους !

Συνέδριο στα Γιάννενα, είχαν χθες και προχθές οι Οδοντίατροι !

Με πρωτοβουλία, του πολύ καλού φίλου και χωριανού μας, Παναγιώτη Μωραϊτη και της συζύγου του Κατερίνας (γνωστοί και οι δύο, οδοντίατροι των Αθηνών ! ), έφεραν χθες στο χωριό μας, αρκετούς από τους συνέδρους - νέους Οδοντιάτρους, για να γνωρίσουν το χωριό μας και τις ομορφιές του ! Πάνω από 60 άτομα, τελειόφοιτοι φοιτητές με τους καθηγητές τους και λοιπούς συνέδρους, θαύμασαν τις ομορφιές της περιοχή μας. Το βράδυ κάθισαν όλοι, σε γεύμα-δείπνο που παρέθεσε ο Παναγιώτης και η σύζυγός του, σε γνωστό καφενείο-ψησταριά του χωριού μας και με τους ήχους, της κομπανίας των Βασίλη Δάκα, Ανδρέα Ρούση και Σπύρου Γκουγιάνου, διασκέδασαν με χορούς, από όλη την Ελλάδα ! μέχρι τις πρωινές ώρες ! Φεύγοντας όλοι, με τις καλύτερες εντυπώσεις από το χωριό μας και γενικά από την περιοχή μας !

Παναγιώτη, Κατερίνα, σας ευχαριστούμε από καρδιάς, για την πρωτοβουλία σας αυτή ! Να είστε πάντα καλά, να χαίρεστε το καινούργιο σπίτι σας στο χωριό, εμείς εδώ θα είμαστε και πάντα θα σας περιμένουμε, με αγάπη !

Σημ: Οι επισκέπτες ήλθαν οι περισσότεροι, με τα επιβατικά τους αυτοκίνητα και με νοικιασμένο λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Μεγάλο λάθος της Δημοτικής αρχής, της ζητήθηκε το λεωφορείο του Δήμου για την μεταφορά και δεν το διέθεσε. Έτσι μηδενίζουμε και την όποια μικρή η μεγάλη επισκεψιμότητα, για την γνωριμία της περιοχής μας, μιας και οι επισκέπτες ήταν από όλη την Ελλάδα. Ελπίζουμε να είναι τυχαίο το γεγονός αυτό !  ίδωμεν !
Ευτυχώς που υπάρχει και ιδιωτική πρωτοβουλία ! αλλά μόνο αυτή αρκεί ; 














1 σχόλιο:

  1. ΩΩωω!!Τι ωραίες φωτογραφίες!Μπράβο του Παναγιώτη!να φέρνουμε κόσμο να γνωρίζει το χωριό μας και την ευρύτερη περιοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή