Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΟ Κόνιτσας - Πωγωνάτος 1 - 1 !

Όταν σε ένα παιχνίδι χάνεις τόσες ευκαιρίες, ε...τότε η μπάλα τιμωρεί !

Αυτό έπαθε και η ομάδα μας, παίζοντας καλά στο δεύτερο ημίχρονο "κατάφερε" να φέρει ισοπαλία 1 - 1 (0 - 0), με την ομάδα του ΠΑΟ Κόνιτσας. 
Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας είχε μια φλύαρη υπεροχή δεν κατάφερε όμως να σκοράρει, να σημειώσουμε εδώ την εξαιρετική φάση του 44΄, όταν ο Λευτ. Μπάγιας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ. 
Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο και στο 48΄, η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι (φωτο 7) το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γ. Πότσης κάνοντας το 0 - 1 (φωτο 8), για ένα δεκαπεντάλεπτο η ομάδα μας πίεσε την ομάδα της Κόνιτσας, χάνοντας την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη, με αποκορύφωμα τα δυο δοκάρια, στο 57΄ με τον Βαγ. Τσαραώση (φωτο 10) και στο 61΄ με τον Π. Ζενέλη. Και ενώ πιέζαμε για το δεύτερο γκολ, σε μια ξαφνική αντεπίθεση του ΠΑΟ Κόνιτσας, ήρθε η ισοφάριση 1 - 1 με ένα σουτ "κεραυνό", ο τερματοφύλακας μας απέκρουσε, αλλά η π..... η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και πέρασε την νοητή γραμμή του τέρματος.
Όλη η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, με διακριθέντες τους ..Λευτ. Μπάγια, ο οποίος έκανε πολλές "κούρσες - επελάσεις" αλλά στάθηκε άτυχος, τον Γ. Πότση, τον Π. Ζενέλη και τον Λ. Ναθαναήλ. 








φωτο 7


φωτο 8


φωτο 10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου