Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν εμείς είχαμε Μέλη στην.....Φιλική Εταιρεία ! ( μέρος Β΄ )

Δελβινακιώτες μέλη της Φιλικής Εταιρείας !  Β΄


Ιωάννης Μούτσας 
Έλληνας , τουρκικής υπηκοότητας, από το Δελβινάκι. Πριν 5 χρόνια ταξίδεψε στην Βεσσαραβία για εμπορικές του υποθέσεις. Φέτος την 1η Ιουνίου πέρασε στη Μολδαβία, χωρίς διαβατήριο, από ένα σημείο που βρίσκεται πιο κάτω από το Σκουνέλι. Μόνιμο τόπο διαμονής έχει το χωριό Μπραβίλ, στο νομό Οργκίεβ, όπου ζει ο πατέρας του Παναγιώτης Μουτσάς. Αριθ. 4093.

Ιωάννης Εξάρχου
Έλληνας , τουρκικής υπηκοότητας, από το Δελβινάκι. Πριν 2 χρόνια αναχώρησε με διαβατήριο για την Βεσσαραβία μέσω Σκουνελίου. Την 1η Ιουνίου πέρασε στη Μολδαβία, αυτή την φορά χωρίς διαβατήριο. Αριθ. 4093.

Κωνσταντίνος Ζώτος
Έλληνας, τουρκικής υπηκοότητας, από το Δελβινάκι. Πριν 4 χρόνια έφθασε με διαβατήριο στη Βεσσαραβία μέσω Σκουνελίου. Εκεί ασχολήθηκε με το εμπόριο. Την 1η Ιουνίου πέρασε χωρίς διαβατήριο στη Μολδαβία από ένα σημείο που βρίσκεται πιο κάτω από το Σκουνέλι. Μόνιμο τόπο διαμονής έχει το Δελβινάκι. Με εγγύηση από τις 12 Αυγούστου. Αριθ. 4095.

Δημήτριος Ντίκος
Έλληνας , τουρκικής υπηκοότητας, από το Δελβινάκι. Το 1812, πριν τη χάραξη των συνόρων, έφυγε από την περιοχή της Βεσσαραβίας. Ήταν στην υπηρεσία διαφόρων εμπόρων. Την 1η Ιουνίου πέρασε χωρίς διαβατήριο στη Μολδαβία από ένα σημείο που βρίσκεται πιο κάτω από το Σκουνέλι. Μόνιμο τόπο διαμονής έχει το Δελβινάκι. Με εγγύηση από τις 12 Αυγούστου. Αριθ. 4095.

Χρήστος Βάγιας
Έλληνας , τουρκικής υπηκοότητας, από το Δελβινάκι. Πριν τριάμισι χρόνια αναχώρησε μέσω Κωνσταντινούπολις για την Μολδαβία και από εκεί πέρασε με διαβατήριο στη Βεσσαραβία. Στην Μολδαβία ταξίδεψε χωρίς διαβατήριο φέτος την 1η Ιουνίου από ένα σημείο που βρίσκεται πιο κάτω από το Σκουνέλι. Μόνιμο τόπο διαμονής δεν έχει στην Βεσσαραβία. Αριθ. 4095.


ακολουθεί και Γ΄μέρος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου