Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Νέα από το Δ.Ε.Α.Π.

Κοπή πίτας του Δ.Ε.Α.Π. Δελβινακίου

Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ. Ανδρέα, την παρουσία του κ. Απ. Παπαϊωάννου Προέδρου του Δ.Ε.Α.Π., του κ. Β. Μάτσα Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πωγωνίου, του Αντιδημάρχου κ. Ν. Γαλίτση, του Προέδρου Τοπικού Συμβουλίου Δελβινακίου κ. Γ. Σμπόνια και των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Α. Βίλλη και Γ. Τσιώνη, καθώς και πάρα πολλών φοιτητών, έγινε χθες Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Δημοτικού μας Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Σημ: Η πίτα ήταν προσφορά ανώνυμων φίλων και υποστηρικτών του Δ.Ε.Α.Π. Δελβινακίου, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ !

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μενέλαο Βίλλη, για την προσφορά δύο ημερών (μιας διανυκτέρευσης, για ένα ζευγάρι), στον ξενώνα Παιώνια Δελβινακίου, καθώς και 5 βιβλία με τίτλο "Μικρή Δελβινακιώτικη Ιστορία από την Μπίμιτσα του Γέτα", του συγγραφέα κ. Κ. Κωστούλα.

Το φλουρί κέρδισε η φοιτήτρια κα Δασούλα Ευρυδίκη !

Καλή χρονιά και του χρόνου να είμαστε καλά.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Δ.Ε.Α.Π. κ. Α. Παπαϊωάννου ανέπτυξε το Θέμα : Τα Δημοτικά Ελεύθερα Ανοικτά Πανεπιστήμια και η σημασία τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου