Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας με 2 - 1 (1 - 1), για την ομάδα μας!

Η ομάδα μας κατάφερε και έκανε την ολική ανατροπή (έχανε με 1 - 0 ! )

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο !), η ομάδα μας κέρδισε σήμερα - εκτός έδρας - στο ντέρμπι κορυφής, την ομάδα του Π.Α.Ο. Κρύας με σκορ 2 - 1 !
και να την "φτάσει σχεδόν" στην βαθμολογία !
(Π.Α.Ο. Κρύας 40, Α.Ε.Δ. "Πωγωνάτος" 39)
Η ομάδα της Κρύας, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο 18΄ με 1 - 0. Μετά το 30΄ η ομάδα μας πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε ψηλά και κατάφερε να ισοφαρίσει (1 - 1) στο 45΄ με τον Βαγγέλη Τσαραώση !
Στο Δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλύτερα, είχε άριστη ψυχολογία και γενικά φαινόταν πως είχε δυνάμεις και ψυχή ! Στο 70΄ έγινε το 1 - 2 για την ομάδα μας, όταν έγινε μια σέντρα από δεξιά για την ομάδα μας, ο Πάρις Ζενέλης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ίσως σε αντίπαλο και κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 2 και την ολική ανατροπή ! Από εκεί και πέρα η ομάδα μας ήταν σαρωτική, θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, είχε δοκάρι με τον Β. Κατσαβριά, χαμένες ευκαιρίες με τον Πάρι Ζενέλη και τον Ηλία Φορτούνη !
Από την ομάδα μας δεν υστέρησε κανείς, ήταν ΟΛΟΙ τους Διακριθέντες !  
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Ν. Ναθαναήλ, Γ. Καρδάση, Γ. Παπάζη, Στρ. Καπρινιώτη, Στ. Μυριούνη, Λ. Μπάγια (65΄ Π. Ζενέλη), Γ. Μπράμη, Β. Κατσαβριά (86΄ Η. Φορτούνη), Β. Τσαραώση, Α. Μπουτοβίνα (Θ. Δήμος).

Σημ: Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας παίζει εντός έδρας με την ομάδα του Α.Σ. Απείθαρχος. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε κερδίσει εκτός έδρας με 3 - 1 !


Το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα μας !


Το δεύτερο γκολ της ομάδος μας !


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου