Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Νίκη με 4 - 0 (2 - 0), για την ομάδα μας !

Παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα του Π.Α.Ο. Κόνιτσας με 4 - 0. Με λίγο περισσότερο τύχη το σκορ θα μπορούσε να ήταν και διπλάσιο, για την ομάδα μας !
Το σκορ άνοιξε για την ομάδα μας ο Στ. Μυριούνης στο 25΄, για να κάνει το 2 - 0 ο Ηλ. Φορτούνης στο 29΄ και να κλείσει το ημίχρονο με αυτό το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έκλεισε κυριολεκτικά την ομάδα της Κόνιτσας και στο 57΄πέτυχε το 3 - 0 με ωραία προσπάθεια του Γ. Μπράμι και το 4 - 0 στο 68΄ με τον Βασ. Κατσαβριά.
Στο 41΄ και στο 65΄ ο Λ. Μπάγιας και ο Πάρις Ζενέλης, έχασαν μοναδικές ευκαιρίες για ένα ευρύτερο σκορ.
Από την ομάδα μας κορυφαίοι ήταν ο Γιαν. Παπάζης και ο Στ. Μυριούνης, τους ακολούθησαν οι..Κ. Κώστας, Στρ. Καπρινιώτης, Γ. Μπράμις, Κ. Ντέλλας και Β. Κατσαβριάς.

Η ομάδα μας με τους...
Ηλ. Κοντοδήμα, Κ. Ντέλλα, Στ. Μυριούνη, Στρ. Καπρινιώτη, Κ. Κώστα, Γ. Παπάζη ( 64΄ Δημ. Μαγκλάρα), Π. Ζενέλη (71΄ Νικ. Ασημακόπουλο), Β. Τσαραώση ( 34΄ Β. Κατσαβριάς), Ηλ. Φορτούνη, Γ. Μπράμι, Λ. Μπάγια.

Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας, είναι Σάββατο 7 Μαϊου στην Περίβλεπτο, με την τοπική ομάδα. Στον πρώτο γύρο, η ομάδα μας είχε κερδίσει με 5 - 2 στο γήπεδό μας.







Το πρώτο γκολ της ομάδος μας !


Το τρίτο γκολ της ομάδος μας !


Το τέταρτο γκολ της ομάδος μας !

                              


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου