Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Νίκη με 2 - 0 ( 0 - 0 ), για την ομάδα μας !

Μετά από μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση, η ομάδα μας κέρδισε την νεανική και αξιόμαχη ομάδα του ΑΠΟΕΛ, με σκορ 2 - 0 !
Οι δύο ομάδες, στο πρώτο ημίχρονο, είχαν μοιρασμένη την κατοχή της μπάλας ! Στο 21΄ η ομάδα του ΑΠΟΕΛ είχε δοκάρι. Η ομάδα μας, αφού έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες να περάσει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, με προϋποθέσεις για κάτι καλό (κόπηκαν στο τσακ από τους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας), "ισοφάρισε" τα δοκάρια στο 41΄ μετά από σουτ του Κ. Ντέλλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν πιο επιθετική ! Σε αυτό βοήθησαν και οι αλλαγές που έγιναν ! Στο 83΄ μετά από ωραία προσπάθεια του Π. Ζενέλη, ο Ηλίας Φορτούνης έκανε το 1 - 0 για την ομάδα μας. Στο 89΄ ο Λευτέρης Μπάγιας έκανε το 2 - 0 με ωραίο γυριστό τακουνάκι, γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα (όπως και το πρώτο !), από όλα τα παιδιά της ομάδος μας !
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι... Β. Τσαραώσης (έκανε πολλά χιλιόμετρα !), Στρ. Καπρινιώτης, Κ. Ντέλλας, Ηλ. Φορτούνης, Δ. Μαγκλάρας και οι αλλαγές, Λ. Μπάγιας, Π. Ζενέλης και Κ. Ναθαναήλ.
Η νεανική (7 παίκτες κάτω των είκοσι χρονών !) ομάδα του ΑΠΟΕΛ, ίσως ήταν η καλύτερη ομάδα, που πέρασε από το χωριό μας.  

Η ομάδα μας έπαιξε με τους..
Σ. Μπαλατζία, Κ. Κώστα (61΄ Π. Ζενέλη), Στ. Μυριούνη, Δ. Μαγκλάρα (83΄ Λ. Μπάγιας), Κ. Ντέλλα, Στρ. Καπρινιώτη, Γ. Μπράμι, Α. Μπαλατζία (73΄ Κ. Ναθαναήλ), Β. Τσαραώση, Β. Κατσαβριά και Ηλ. Φορτούνη.

Σημ : Την ερχόμενη Κυριακή, η ομάδα μας παίζει εκτός έδρας με την ομάδα της Ζωοδόχου. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε κερδίσει, στο γήπεδό μας με 4 - 0 !    







Το πρώτο γκολ της ομάδος μας


Το δεύτερο γκολ της ομάδος μας !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου