Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Νίκη εκτός έδρας, με 3 - 0 ( 1 - 0 ) για την ομάδα μας !

Μετά από ένα χαλαρό παιχνίδι και με πολλές αλλαγές στην σύνθεσή της, η ομάδα μας κέρδισε στο γήπεδο της Ασφάκας, την τοπική ομάδα του Α.Π.Ο. Δαβάκη, με σκορ 3 - 0 (ημίχρονο 1 - 0).
Ο αγώνας άρχισε και τελείωσε πολύ χαλαρά για την ομάδα μας, ίσως και από την πολύ χαμηλή δυναμικότητα της αντίπαλης ομάδος ! 
Το σκορ άνοιξε για την ομάδα μας στο 15΄ ο Λευτέρης Μπάγιας, για να κλείσει το ημίχρονο με αυτό το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η ομάδα μας ήταν χαλαρή, παρόλα αυτά στο 55΄ έκανε το 2 - 0 πάλι με τον Λευτέρη Μπάγια και στο 78΄ έκανε το 3 - 0 με τον Ηλία Φορτούνη. 
Από την ομάδα μας, διακρίθηκαν οι...Δημ. Μαγκλάρας, Λ. Μπάγιας, Κ. Κώστας, Γ. Παπάζης, Κ. Ντέλλας και ο νεαρός Νίκος Ασημακόπουλος !
Η διαιτησία των Μπουμπογιάννη, Ευαγγέλου και Κολιού, πολύ καλή.  
Η ομάδα μας έπαιξε με τους ..
Σ. Μπαλατζία, Κ. Κώστας, Κ. Ντέλλας, Γ. Παπάζης (70΄ Γ. Μπράμις), Στρ. Καπρινιώτης, Δ. Μαγκλάρας, Λ. Μπάγιας, Β. Τσαραώσης, Ηλ. Φορτούνης, Α. Μπαλατζία (70΄ Λ. Ντέτσικας), Π. Ζενέλης (42΄ Ν. Ασημακόπουλος).

Σημ: Την Τετάρτη 6 Απριλίου ώρα 17:00, η ομάδα μας παίζει στην Βουνοπλαγιά, με την ομάδα του ΠΑΣ Αλμυρού ! Στον πρώτο γύρο, η ομάδα μας είχε κερδίσει με 3 - 2 στο γήπεδο μας !









Βίντεο, το πρώτο γκολ της ομάδος μας !


Βίντεο, το τρίτο γκολ της ομάδος μας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου