Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ήττα με 2 - 1 ( 1 - 1 ), για την ομάδα μας !

Η ομάδα μας, έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με ένα καλό αποτέλεσμα από το γήπεδο της Ζωοδόχου. Ξεκίνησε τον αγώνα κάπως μουδιασμένα και από το 10΄ έχανε με 1 - 0 μετά από λανθασμένη απομάκρυνση της μπάλας από την περιοχή μας. Ένα λάθος που το εκμεταλλεύτηκε άριστα η ομάδα της Ζωοδόχου και πέτυχε το γκολ.
Στο 35΄ η ομάδα μας ισοφάρισε με αυτογκόλ. Μετά από ωραία "κομπίνα" σε φάουλ η μπάλα έφτασε στον Κ. Ντέλλα ο οποίος έκανε την σέντρα και από λάθος των αμυντικών της Ζωοδόχου, έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος τους.      
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η ομάδα μας μπήκε δυνατά και θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, όταν μετά από πολύ ωραία προσπάθεια, ο Πάρις Ζενέλης βρήκε το δοκάρι και στην επιστροφή σούταρε σε κενή εστία για να αποκρούση σαν από μηχανής Θεός πάνω στην γραμμή ένας αμυντικός της τοπικής ομάδος. Αυτή η φάση ήταν "όλα τα λεφτά" και σίγουρα έκρινε και την συνέχεια του αγώνα. Στην συνέχεια του αγώνα, η απόδοση της ομάδος μας έπεσε, με συνέπεια η τοπική ομάδα να κάνει μερικές επιθετικές ενέργειες. Σε μια από αυτές η μπάλα βρήκε σε χέρι του Β. Τσαραώση και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Σίγουρα η μπάλα βρήκε χέρι, αλλά δεν ήταν απλωμένο και μπορούσε άνετα, ο διαιτητής να μη το έδινε ! Υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση για αυτό ! Τελικά το χτύπησαν και έγινε το 2 - 1 για την τοπική ομάδα, που ήταν και το τελικό σκορ.
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν όλοι τους, με κορυφαίο τον Στ. Μυριούνη ο οποίος "έσβησε" κυριολεκτικά τον Γρ. Σιώτα (επιθετικό της Ζωοδόχου και πρώην παίκτη της ομάδος μας), επίσης πολλά μπράβο να πούμε στον τερματοφύλακα της ομάδος μας Σεμπάστιαν Μπαλατζία, ο οποίος τραυματίστηκε στην φάση του πέναλτι και έπαιζε για 20΄ τραυματίας.
Να σημειωθεί πως τον αγώνα τον παρακολούθησε πολύς κόσμος, πάνω από 200 άτομα !
Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Β. Τσαραώσης, Κ. Ντέλλας, Γ. Παπάζης, Στρ. Καπρινιώτης, Στ. Μυριούνης, Α. Μπαλατζία (64΄ Λ. Μπάγιας), Γ. Μπράμις, Ηλ. Φορτούνης, Β. Κατσαβριάς, Π. Ζενέλης.

Σημ: Την ερχόμενη Κυριακή, παίζουμε στο γήπεδό μας, με την ομάδα του ΠΑΟ Κόνιτσας. Στον πρώτο γύρο είχαμε ισοπαλία 1 - 1 στην Κόνιτσα. 





 Φωτό...Το πέναλτι που έγινε γκολ εις βάρος της ομάδος μας


Το γκολ της ομάδος μας  

                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου