Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Εφιάλτης στην Εθνική Αθηνών - Πατρών !

Εγκλωβισμένα στο Αίγιο και λεωφορεία του ΚΤΕΛ από την Ήπειρο…

Εγκλωβισμένοι στο Αίγιο βρίσκονται εκατοντάδες αυτοκίνητα, ανάμεσα σε αυτά πέντε τουλάχιστον λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων αλλά κι άλλων ΚΤΕΛ της Ηπείρου. Η Εθνική Οδός Πατρών- Κορίνθου, βρίσκεται στο έλεος της κακοκαιρίας, ενώ προς το παρόν είναι αδύνατο να παρέμβουν αποχιονιστικά για τον απεγκλωβισμό αυτοκινήτων και επιβατών.
Συγκεκριμένα, η εθνική οδός Αθηνών - Πατρών είναι κλειστή στο 175ο χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω χιονιού. Το ίδιο ισχύει στο 172ο χλμ. στο ρεύμα προς Πάτρα.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται μεταξύ Αιγίου και Ακράτας, τόσο στην παλιά όσο και στη νέα εθνική οδό. Ξεκίνησε από τις δύο το μεσημέρι περίπου, χωρίς καμία από τις αρμόδιες υπηρεσίες να είναι σε θέση να ενημερώσει τους εγκλωβισμένους πότε και εάν θα ανοίξει η εθνική.
Στο σημείο σπεύδει πυροσβεστική καθώς το πρόβλημα έχει προκληθεί από αναστροφή οχημάτων και πιθανόν από ατύχημα που σημειώθηκε, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πραγματοποίηση αποχιονισμού από τα μηχανήματα της περιφέρειας, ενώ η Ολυμπία οδός αδυνατεί να δώσει το δρόμο στη λειτουργία.
Από την πολιτική προστασία γίνεται εκτροπή των οχημάτων στο ύψος του Αιγίου προς την παλαιά εθνική οδό, στην οποία τα συνεργεία δίνουν αγώνα προκειμένου να την κρατήσουν ανοιχτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου