Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Νίκη με 3 - 1 (2 - 0) για την ομάδα μας !

Σχετικά εύκολο απόγευμα είχε σήμερα η ομάδα μας. Κέρδισε εντός έδρας την ομάδα του Π.Α.Σ. Περιβλέπτου με σκορ 3 - 1. 
Το σκορ άνοιξε για την ομάδα μας, ο Βασίλης Κατσαβριάς στο 17΄ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή (βλ. βίντεο 1), στο 19΄ ο Γιώργος Μπράμης με εύστοχο κτύπημα πέναλτι έκανε το 2 - 0 (βλ. βίντεο 2). Στο 50΄ η ομάδα της Περιβλέπτου μείωσε σε 2 - 1 και στο 55΄ ο Λευτέρης Μπάγιας με κεφαλιά - μετά από κόρνερ του Κώστα Ντέλλα - έκανε το 3 - 1 (βλ. βίντεο 3), που ήταν και το τελικό σκορ. Η ομάδα μας έχασε τουλάχιστον 4 κλασικές ευκαιρίες, με τους Π. Ζενέλη, Λ. Μπάγια και Β. Τσαραώση, για ευρύτερο σκορ !
Κορυφαίος της ομάδος μας και του γηπέδου ήταν ο Γιώργος Καρδάσης και ακολούθησαν σε απόδοση...ο Νικήτας Ναθαναήλ, ο Βαγγέλης Τσαραώσης, ο Γιώργος Μπράμης και ο Σταύρος Μυριούνης.
Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Ν. Ναθαναήλ (64΄ Α. Μπουτοβίνας), Γ. Καρδάσης, Γ. Παπάζης (46΄ Κ. Ντέλλας, λογω τραυμ. 75΄ Θ. Δήμος), Στρ. Καπρινιώτης, Στ. Μυριούνης, Λ. Μπάγιας, Γ. Μπράμης, Β. Κατσαβριάς, Β. Τσαραώσης, Π. Ζενέλης.
 
Σημ: Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας παίζει στην Κρύα με την τοπική ομάδα. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε χάσει εντός έδρας με 3 - 1.






Βίντεο το πρώτο γκολ της ομάδος μας


Βίντεο το δεύτερο γκολ της ομάδος μας



Βίντεο το τρίτο γκολ της ομάδος μας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου