Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Ισοπαλία με 1 - 1 (0 - 0), εκτός έδρας για την ομάδα μας !

Στο μεγάλο γειτονικό ντέρμπι, η ομάδα μας έφερε ισοπαλία 1 - 1 στον Παρακάλαμο, με την τοπική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα !
Ένας μήνας και...αποχής των ομάδων (λόγω καιρού) επηρέασε την απόδοση και των δύο ομάδων.
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και στα δύο ημίχρονα. Η ομάδα μας όμως θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, εάν στο 85΄ ο διαιτητής (μετά από κακή  υπόδειξη του επόπτη) δεν έδινε οφσάιντ, σε επίθεση της ομάδος μας ! Η μπάλα πήγε σε παίκτη μας που δεν ήταν οφσάιντ ! Το οφσάιντ δόθηκε σε παίκτης μας που όντως ήταν οφσάιντ, αλλά δεν επηρέαζε την φάση...ΚΑΚΩΣ πολύ κακώς, ο διαιτητής Γεωρ. Μάντζιος δεν άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί.
Η ομάδα του Παρακάλαμου προηγήθηκε στο 57΄ και η ομάδα μας ισοφάρισε στο 71΄ με τον Λευτέρη Μπάγια.
Η ομάδα μας έχασε στο δεύτερο ημίχρονο 2 κλασικές ευκαιρίες, με τον Λ. Μπάγια και τον Γ. Μπράμη, για ένα ακόμα γκολ
Από την ομάδα μας, παρά τις ελλείψεις των Κ. Ντέλλα, Λ. Καλογέρη, Σπ. Γκορίτσα, Γ. Παπάζη (έπαιξε για 20΄ στο β΄ ημίχρονο), ήταν όλοι τους εξαιρετικοί ! ! με κορυφαίους τους : Θάνο Δήμο, Νικήτα Ναθαναήλ, Στ. Μυριούνη, Γ. Καρδάση, Β. Κατσαβριά, Λ Μπάγια (έφαγε πολύ "ξύλο"!) και Γιώργο Μπράμη.
Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Ν. Ναθαναήλ, Στρ. Καπρινιώτη, Γ. Καρδάση, Στ. Μυριούνη, Γ. Μπράμη ( Ηλ. Φορτούνης), Θ. Δήμος, Λ. Μπάγια, Β. Κατσαβριά (Γ. Παπάζης), Λ. Μπάγια, Π. Ζενέλη.

Με την ισοπαλία αυτή, η ομάδα μας "κράτησε" την 2η θέση και την βαθμολογική απόσταση από την ομάδα του Παρακάλαμου, στους 3 βαθμούς !
1. ΠΑΟ Κρύας 37,  
2. Πωγωνάτος 33, 
3. Αγροτικός Αστέρας  30 
( ο Αετός Νήσου παίζει Κυριακή, εάν κερδίσει θα ισοβαθμήσει με την ομάδα μας )

Σημ: Με τον σημερινό αγώνα, έκλεισε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Την ερχόμενη αγωνιστική αρχίζει ο δεύτερος γύρος και η ομάδα μας παίζει εντός έδρας με την ομάδα του ΠΑΣ Περιβλέπτου. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας νίκησε εκτός έδρας με σκορ 3 - 2 !











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου