Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Έχασε με 3 - 0 ( 2 - 0 ), η ομάδα μας !

Μέσα σε ένα γήπεδο, κυριολεκτικά βούρκο, η ομάδα μας έχασε στο γήπεδο της Κόντσικας από την τοπική ομώνυμη ομάδα με 3 - 0.
Η μεγάλη φάση έγινε στο 27΄ και ενώ το σκορ ήταν 0 - 0, ο Χρήστος Βαρτζιώτης με ωραίο σουτ στο γάμα της αντίπαλης εστίας παραλίγο να κάνει το 0 - 1, αλλά ο τερματοφύλακας της Κόντσικας απογειώθηκε κυριολεκτικά και απέκρουσε. Και ενώ η ομάδα μας είχε την υπεροχή και πίεζε, στο 40΄ η τοπική ομάδα προηγήθηκε με 1 - 0, με αυτογκόλ για την ομάδα μας, όταν η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό παίκτη μας και άλλαξε πορεία προς τα δίχτυα της ομάδος μας. Στο 43΄η ομάδα μας δέχτηκε το δεύτερο τέρμα, πάλι από λάθος της ομάδος μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας είχε μια ανούσια υπεροχή, που όμως δεν την άφηνε ο βαρύς αγωνιστικός χώρος να δημιουργήσει ! παρόλα αυτά στο 64΄ ο τερματοφύλακας της Κόντσικας απέκρουσε από κοντά ένα υπέροχο σουτ του Λέανδρου Ναθαναήλ. Το ίδιο έγινε και στο 73΄.
Για να δεχθεί το 3 - 0 με την λήξει του αγώνα !
Καλύτεροι από την ομάδα μας οι Σ. Μυριούνης (ειδικά στο Α΄ημίχρονο), Καλές και Καπρινιώτης.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους....
Πέτρου, Μυριούνης, Καλές (60΄ Μπάγιας), Καπρινιώτης, Πότσης, Νταλιάνης, Τσαραώσης (46΄Δήμου Στ.), Δήμος, Ζενέλης, Βαρτζιώτης (52΄ Ναθαναήλ Λ.), Ναθαναήλ Κ.

Πολλές οι "εκπλήξεις" στα σημερινά αποτελέσματα !
Αναρωτιόμαστε, εάν δεν είχε βγει ο πρωταθλητής από καιρό...θα υπήρχαν τα σημερινά αποτελέσματα ; σε όλους τους αγώνες ; θα έπαιζαν ομάδες, που πριν από ένα μήνα έκαναν πρωταθλητισμό !  με έναν αναπληρωματικό ;
εν πάση περιπτώσει, η ομάδα μας θα τα παίξει όλα για όλα, μέχρι την τελευταία αγωνιστική και ίσως προκύψει κάτι καλό ! γιατί μαθηματικά υπάρχουν ακόμα ελπίδες !
Εξάλλου τι έχουμε να χάσουμε, εμείς παίζουμε την μπαλίτσα μας και δεν κοιτάμε ποιος πρέπει να κάνει τι !...ποιος θα παίξει η ποιος δεν θα παίξει στις άλλες ομάδες, κατά του ενός αντιπάλου η του άλλου κ.λ.π.  
ΙΔΩΜΕΝ 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου