Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Οδυνηρή ισοπαλία, εντός έδρας, με 1 - 1 για την ομάδα μας !

Σε έναν αγώνα "φωτιά", η ομάδα μας σήμερα δεν κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Κρύας.
Οι ευκαιρίες της ομάδος μας χάνονταν η μία πίσω από την άλλη, ειδικά στα τελευταία δέκα λεπτά, με αποκρούσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα, με δοκάρια κλπ, η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα !
Στο 44΄ ο τερματοφύλακας Η. Πέτρου, της ομάδος μας έκανε την απόκρουση της χρονιάς, μετά από σουτ των επιθετικών της Κρύας !
Στο 56΄ η ομάδα της Κρύας προηγήθηκε με 1 - 0 για να ισοφαρίσει ο Γ. Σιώτας σε 1 - 1 στο 59΄.
Από κει και μετά, η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη, όπως προείπαμε, με κορυφαία το δοκάρι που είχε η ομάδα μας, στο 82΄ με τον Σ. Μυριούνη.
Η διαιτησία έπαιξε και αυτή τον ρόλο της, που ανέκοπτε, πολλές φορές με λάθος οφσάιντ, επιθέσεις της ομάδος μας, ειδικά στο 86΄που ο Σιώτας καλυπτόταν τουλάχιστον ένα μέτρο από τους αμυντικούς της Κρύας.
Καλύτεροι από την ομάδα μας (που πάλι φαινόταν ότι έπαιζε κομμένη στα δύο), οι Θ. Δήμος, Γ. Πότσης, Γ. Σιώτας, Νταλιάνης και Καλές Β.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους : Πέτρου, Μυριούνης, Β. Καλές, Καπρινιώτης, Πότσης, Νταλιάνης, Τσαραώσης, Δήμος, Σιώτας, Δήμου, Ζενέλης (65΄Βαρτζιώτης).

Σημ: Δεν έχει χαθεί ακόμα τίποτα, όλα παίζονται μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Να μη νομίζουν κάποια "παπαγαλάκια", ότι η ομάδα μας "έπεσε" και κάποιοι άλλοι "σώθηκαν" ! μέχρι τότε θα δείξει και... ίσως να έχουμε και εκπλήξεις ! Αυτά για όσους ....νομίζουν !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου