Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Μεγάλη νίκη με 2 - 1 ( 0 - 1) στις καθυστερήσεις, για την ομάδα μας !

Η ομάδα μας σήμερα, έκανε την ολική ανατροπή στα τελευταία λεπτά !
Έχανε από το 5΄ με 1 - 0 με γκολ οφσάιντ. 
Εδώ να τονίσουμε την ανεπάρκεια του επόπτη, ο οποίος άφησε ακόμα μια φάση, πάλι σε εμφανή θέση οφσάιντ τους παίκτες του Τιτάνα ! Ευτυχώς για την ομάδα μας που πέρασε ανεκμετάλλευτη !
Δεν ξέρουμε τι "γίνεται" τις τελευταίες αγωνιστικές, στην μεγάλη κατηγορία που αγωνίζεται η ομάδα μας ! Ομάδες που κινδυνεύουν να πέσουν κατηγορία, "κερδίζουν" γειτονικές τους ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους ! (βλ. σημερινά αποτελέσματα). Μπαίνουν γκολ εις βάρος της ομάδος μας που είναι οφσάιντ ! 
Μήπως "φταίει" που η ομάδα μας και το χωριό μας, απέχει από τα Γιάννενα 54 χιλιόμετρα και δεν θέλουν να έρχονται ; Πολλά μπορεί κάποιος να υποθέσει !
Τώρα στα σημερινά αγωνιστικά ! 
Για ένα ακόμη παιχνίδι (μετά από αυτό στο Ροδοτόπι), η ομάδα μας έχασε....η μάλλον σκόρπισε ένα ημίχρονο ( το πρώτο !), έπαιζε κομμένη στα δύο και πολλές φορές στα τρία κομμάτια ! δεν ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες μπερδεύονταν μεταξύ τους ! Παρόλα αυτά, παραλίγο να ισοφαρίσουμε στο 37΄από μια φάση που δεν το περίμενε κανένας, η μπάλα βρήκε το δοκάρι μετά από δύο - τρεις καραμπόλες και προσπάθεια των επιθετικών μας !
Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε ποιο δυνατά στο παιχνίδι, οι παίκτες βρήκαν τις θέσεις τους ( ίσως και από την εσωτερική αλλαγή που έγινε, Πότσης πίσω, Νταλιάνης στα χαφ) και παρά τον δυνατό αέρα, που τον είχαν κόντρα, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στα τελευταία λεπτά με το Πότση στο 87΄ και τον Σιώτα στο 89΄ και να κερδίσουν με 2 - 1 ! την νεανικότητα (έπαιξε σε όλο τον αγώνα με έναν δεκαπέντε χρονών τον Διαμαντή Άγκα ! και έναν δεκαεπτά, τον τερματοφύλακα Παντελή !), αξιόμαχη και πολλά υποσχόμενη ομάδα του Τιτάνα Λογγάδων, που έπαιξε το αγώνα στα ίσα και παραλίγο να πάρει μια μεγάλη νίκη !
Διακριθέντες από την ομάδα μας οι Σ. Μυριούνης, Γ. Σιώτας, Γ. Πότσης και Νταλιάνης στο δεύτερο ημίχρονο !
Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Πέτρου, Μυριούνη, Β. Καλέ (62΄ Ζενέλης), Καπρινιώτη, Πότση, Νταλιάνη, Α. Ναθαναήλ, Σιώτα, Κ. Ναθαναήλ, Τσαραώση, Δήμου.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου