Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Μπράβο, Μπράβο και Ξανά μπράβο, στην ομάδα μας !

Η ομάδα μας κέρδισε με 2 - 0  ( 1 - 0 ) την ομάδα της Ζωοδόχου !

Μετά από 44 χρόνια ζωής, η ομάδα μας κατάφερε σήμερα και τυπικά να ανεβεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην μεγάλη κατηγορία, την Α΄ Ερασιτεχνική. Η ατμόσφαιρα ήταν εορταστική  ( με βεγγαλικά, βαρελότα, φωτοβολίδες κλπ. ).
Στον σημερινό αγώνα, κέρδισε στο γήπεδό μας, την ομάδα της Ζωοδόχου με 2 - 0. Το σκορ άνοιξε στο 34΄ ο Βαγγέλης Τσαραώσης, για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Κώστας Ναθαναήλ στο 76΄. Όλοι οι παίκτες που έπαιξαν ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, απαλλαγμένοι από το άγχος. Δεν υπάρχει κανένας που να υστέρησε.
Θα πρέπει όμως να σημειωθεί η επανεμφάνιση του Θέμη Βλάχου, μετά από πολύμηνη απουσία, λόγω πολύ σοβαρού τραυματισμού. Θέμη, καλώς ήλθες και πάντα υγιείς.
Από την αξιόμαχη ομάδα της Ζωοδόχου, μπορούμε να πούμε πως άξιζαν πολύ καλύτερη βαθμολογική θέση.
Η διαιτησία του κ. Κατσουλίδη και των βοηθών του, πολύ καλή !
Να σημειώσουμε πως μία ώρα πριν αρχίσει ο αγώνας, άνοιξαν οι ουρανοί με καταιγίδα, χαλάζι κλπ. Την ώρα όμως που άρχισε ο αγώνας, σταμάτησαν τα πάντα, δείγμα πως και ο Θεός αγαπάει πολύ την ομάδα μας.
Η παρουσία του κόσμου μεγάλη, ιδιαίτερα όμως πρέπει να σταθούμε στους φορείς του χωριού μας, που στάθηκαν για μια ακόμα φορά κοντά στην ομάδα μας, με τον έναν η τον άλλον τρόπο. Σήμερα όλα τα έξοδα που έγιναν στο γήπεδο για την "φιέστα", όπως φαγώσιμα, αναψυκτικά, μετάλλια, κύπελλο κλπ, τα χρεώθηκαν οι, Πολιτιστικός Σύλλογος, Φυσιολατρικός Σύλλογος, και Φιλεκπαιδευτικός Σύλλογος.
Εκ μέρους της ομάδος μας, πολλά ευχαριστήρια σε όλους τους.

Θα ακολουθήσει και άλλο ρεπορτάζ, από την "φιέστα"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου