Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Νίκη με 5 - 3 ( 4 - 1 ) και δεύτερη θέση για την ομάδα μας !

Μετά από μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο), η ομάδα μας κέρδισε την φιλότιμη, ομάδα της Πεντέλης με σκορ 5 - 3 ( ημίχρονο 4 - 1 ). Το σκορ άνοιξε η ομάδα μας μόλις στο 2΄ με ωραίο σουτ του Λέανδρου Ναθαναήλ και αφου η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του τερματοφύλακα της  Πεντέλης, το 2 - 0 έγινε στο 13΄ από τον Π. Ζενέλη, το 3 - 0 έγινε στο 29΄ πάλι από τον Λέανδρο Ναθαναήλ. Στο 32΄ η ομάδα της Πεντέλης εκμεταλλεύτηκε ένα αμυντικό λάθος της ομάδος μας και μείωσε σε 3 - 1, στο 37΄ πάλι ο Πάρις Ζενέλης έκανε το 4 - 1 και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος είχε και δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας βγήκε πολύ μουδιασμένη (ίσως γιατί τα παιδιά έμαθαν, ότι το Ασβεστοχώρι προηγείτο της Ζωοδόχου με 2 - 1, γεγονός που θα έδινε την άνεση στο Ασβεστοχώρι να παραμείνει μπροστά από την ομάδα μας στην βαθμολογία) και έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα της Πεντέλης να μειώσει στο 67΄ σε 4 - 2 και στο 72΄σε 4 - 3 ! Από εκεί και μετά έγινε ένα παιχνίδι γκραν γκινιόλ, η ομάδα της Πεντέλης να προσπαθεί να ισοφαρίσει και η ομάδα μας να αμύνεται και ταυτόχρονα να προσπαθεί να πετύχει το πέμπτο γκολ.  Τελικά στο 82΄ ο Βαγγέλης Τσαραώσης έκανε το 5 - 3 με ωραία προσπάθεια μετά από διεκδίκηση της μπάλας από τον "Τοτσέ", που ήταν και το τελικό σκορ, ( το γκολ αυτό πανηγύρισαν έξαλα από τους παίκτες μας ). Να σημειώσουμε την ομαδικότητα της ομάδος μας, στο παίξιμο του πρώτου ημιχρόνου, ωραία κυκλοφορία της μπάλας, ωραίοι συνδυασμοί, τριγωνάκια με την μπάλα κάτω, με λίγα λόγια στο πρώτο ημίχρονο θύμιζε ομάδα πολύ μεγαλύτερης κατηγορίας.
Διακριθέντες από την ομάδα μας (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) ήταν όλοι παίκτες, ξεχώρισαν οι Λ. Ναθαναήλ, Π. Ζενέλης, Θ. Δήμου, Στρ. Καπρινιώτης και στο δεύτερο ημίχρονο ο Β.Τσαραώσης, χωρίς όπως προείπαμε να υστερήσει κανένας.
Πρέπει να σημειώσουμε το φιλότιμο και καθαρό, πέρα για πέρα παίξιμο της ομάδας της Πεντέλης, η οποία σήμερα ίσως έπαιζε τον αγώνα της χρονιάς, μετά την σημερινή της ήτα ίσως χάσει την κατηγορία και υποβιβαστεί.

Όπως είχαμε πει και την προηγούμενη εβδομάδα εμείς παίζουμε την μπάλας μας και ότι θέλει ας προκύψει, ειδικά όταν παίζουν χωρίς άγχος, φεύγει και η γκρίνια φεύγουν όλα.  Τα παιδιά που παίζουν στην ομάδα μας, ξέρουν πολλά "καντάρια" μπάλα. Αγαπάνε την ομάδα και είναι όλοι φίλοι μεταξύ τους και μην ξεχνάμε είναι ερασιτέχνες, που έχουν και τις δουλείες τους . 
ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ και πιστεύω σε δύο αγωνιστικές από τώρα να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.  

Σημ: Ακόμα και ο καιρός, σας (μας) θέλει. Λίγο πριν αρχίσει το παιχνίδι, έβρεχε για τα καλά, κατά την διάρκεια του παιχνιδιού σταμάτησε και κάπου-κάπου ψιλό ψιχάλιζε, ε λοιπόν 15΄ μετά που τελείωσε το παιχνίδι άνοιξαν οι ουρανοί με μπόρα καταιγίδα κλπ.
  
Σημειώνεται επίσης, ότι η ομάδα του Ασβεστοχωρίου έχασε από την ομάδα της Ζωοδόχου με 3 - 2, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να την περάσει στην βαθμολογία. ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ  ΜΟΝΟ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ και η ΑΝΟΔΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου