Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Μεγάλη νίκη με 1 - 0 ( 0 - 0 ), για την ομάδα μας !

Σε έναν δυνατό αγώνα, στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ, πριν από λίγο, η ομάδα μας κέρδισε στο ντέρμπι, την ομάδα του ΑΠΟΕΛ με σκορ 1 - 0. Η ομάδα μας έπαιξε με ψυχή σχεδόν σε όλο τον αγώνα, αυτή είναι η ομάδα μας και έτσι πρέπει να παίζει ( καμία σχέση με προηγούμενες "γκρινιάρικες" εμφανίσεις ), κατάφερε να κάμψη την αντίσταση της ομάδος του ΑΠΟΕΛ. Τέτοιοι αγώνες διαφημίζουν το ποδόσφαιρο και λες.....έπαιξα καλά και κέρδισα έναν άξιο αντίπαλο, η εάν χάσεις λες...πραγματικά έχασα πάλι από έναν άξιο αντίπαλο.
Ο αγώνας ήταν δυνατός αλλά όχι αντιαθλητικός, η μπάλα παιζόταν πάνω - κάτω συνέχεια, χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Βαγγέλης Τσαραώσης στο 81΄. Να σημειωθεί η αναγκαστική αλλαγή ( δέχτηκε κλωτσιά ) του Π. Ζενέλη από τον Καρδάση, καθώς και η αλλαγές των...Κ. Ναθαναήλ με τον Κ. Λέκκα και Λ. Μπάγια με τον Αθανασίου.
Κορυφαίος για την ομάδα μας ο Θάνος Δήμου ( είχε δοκάρι στο 41΄ ) και ακολούθησαν οι Στ. Μυριούνης, Γ. Παπάζης, Βαγ. Τσαραώσης, Λ. Μπάγιας, Γ. Πότσης, Γ. Βαχαρακίδης και Στρ. Καπρινιώτης ( στην νέα θέση που έπαιξε ), χωρίς βέβαια να υστερήσουν οι υπόλοιποι.  
Κατά τα άλλα η ομάδα μας έπαιξε με  τους :
Βακαραχίδης, Β. Τσαραώσης, Στ. Μυριούνης, Κ. Ναθαναήλ, Στρ. Καπρινιώτης, Γ. Πότσης, Λ. Ναθαναήλ, Λ. Μπάγια, Θ. Δήμου, Γ. Παπάζη, Π. Ζενέλης.

Σημ: Έτσι γερά,.... Μπράβο στα παιδιά, εμείς την μπάλα μας και πιστεύουμε στο τέλος κάτι καλό θα "κάτσει".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου