Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Γκολ και ....Θέαμα στο...."Γουέμπλεϊ" Δελβινακίου

Υπό συνεχή και καταρρακτώδη βροχή και σε ένα γήπεδο γεμάτο από νερά και με ελάχιστους θεατές, η ομάδα του "Βραδυποριακού" ήλθε ισόπαλη με την ομάδα του "Ταλαιποριακού", με σκορ....7 - 7, κατά άλλους...κακοήθεις ....κέρδισε με 9 - 6 !
Οι σκόρερ του αγώνα ήταν πολλοί, θα πρέπει όμως να σταθούμε ιδιαίτερα στον Βασίλη Μυριούνη, που με δικό του ωραίο γκολ άνοιξε το σκορ. Ο Βασίλης έδειξε ( όπως και πέρυσι ), ότι αξίζει μια θέση στην πρώτη ομάδα. Δεν γνωρίζω όμως τώρα, στην ανώτερη κατηγορία εάν....μπορεί !.
Θα πρέπει να σημειωθεί η εξαιρετική...φυσική κατάσταση του κ. Λεωνίδα Κούρου, ο οποίος με ωραία εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 4 - 4 φωτο 9.
Η φάση του αγώνα όμως ήταν, το ωραίο τάκλιν του κ. Λεωνίδα στον Πότση, καθώς και το ωραίο πέρασμα της μπάλας από τον Παπάζη φωτο 7.
Διακριθέντες και από τις δύο ομάδες, ήταν όλοι τους !
Θα πρέπει να σημειωθεί η κακή έως κάκιστη διαιτησία, που..."ανέχτηκε" το σκληρό παίξιμο από την ομάδα του "Ταλαιποριακού". Βέβαια...ελέγχεται για την αποβολή του Γιώργου Πότση, σε λίγο σκληρό μαρκάρισμα που έκανε στον κ. Λεωνίδα Κούρο. Επίσης..."ανέχτηκε" την επιμονή του Σταύρου, να εκτελέσει ανύπαρκτο πέναλτι, στο 88΄. Καθώς και το ότι, κάποιες στιγμές η ομάδα του Ταλαιποριακού, έπαιζε με....13 η και 14 παίκτες. Ανέχτηκε και τις συνεχόμενες διαμαρτυρίες του κ. Λεωνίδα Κούρου, για το ότι τον "παίζει ο πιτσιρικάς" φωτο 6 και δεν μπορεί να τον "πιάσει".

Φωτο 14, ανταλλαγή φανέλες μεταξύ "αντιπάλων" !

Εν πάσι περιπτώσει, ήταν ένα καλό θέαμα, μια καλή προσπάθεια όλων των παικτών, ΜΠΡΑΒΟ τους και του χρόνου να είναι καλά.







6

7


9





14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου