Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Από την βυσσινιά...

στο πιατάκι μας ! 

ένα από τα πιο εύγευστα γλυκά κουταλιού.

(Βύσσινα μπορούμε να βρούμε μόνο τώρα, Ιούνιο-Ιούλιο)

Το μεγάλο μυστικό για ένα πετυχημένο γλυκό βύσσινο και κατά συνέπεια της βυσσινάδας, αλλά και του λικέρ είναι, πώς θα καταφέρεις να πετύχεις να παραμείνει το χρώμα λαμπερό και κρυστάλλινο και να μην περάσει σε πιο καφέ αποχρώσεις. Συνήθως το γλυκό σκουραίνει όταν παραβράσει και καραμελώσουν τα σάκχαρά του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου