Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ήττα εντός έδρας για την ομάδα μας !

Έχασε από την ομάδα της Πασσαρ. Ροδοτοπίου με σκορ 3 - 1 !

Η φιλοξενούμενη ομάδα του Ροδοτοπίου ¨έσπασε¨ το αήττητο της ομάδος μας (μετά από τρεις αγωνιστικές) και ισοβάθμησαν μαζί στην βαθμολογία, με 9 βαθμούς.
Η ομάδα μας σε καμία περίπτωση δεν άξιζε τίποτα καλύτερο από την ήττα, ήταν νωθρή σε όλο τον αγώνα, δεν έκανε ούτε μια σωστή μπαλιά - μεταβίβαση, δεν διακρίθηκε κανένας παίκτης ! ήταν όλοι τους "αλλού" ! Όχι ότι η ομάδα του Ροδοτοπίου ήταν η καλή ομάδα που θα μπορούσε να μας κερδίσει...όχι ! απλά η ομάδα μας δεν ήταν στην ημέρα της, είχε και πολλές απουσίες (Στεφάνου, Καπρινιώτης, Τσαραώσης κλπ), σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι αυτή δικαιολογία !
Παρόλα αυτά η ομάδα μας προηγήθηκε στο 31΄ με τον Βασ. Μήτο με απευθείας κτύπημα φάουλ. Στο 34΄ η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε σε 1 - 1 μετά από τραγικό λάθος της άμυνας μας. Στο 40΄ η φιλοξενούμενη ομάδα έκανε το 1 - 2 με ωραίο σουτ έξω και πλάγια από την περιοχή που ξεγέλασε όλη την άμυνα μας και τον τερματοφύλακα μας. Στο 79΄ έγινε η φάση του αγώνα ! ! ! η ομάδα μας είχε δυο δοκάρια, με συνεχόμενα σουτ -κεφαλιά των Χρ. Μακρή και Π. Ζενέλη. Στο 82΄ η ομάδα του Ροδοτοπίου έκανε το 1 - 3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...

Σ. Μπαλατζία, Ρ. Ντότης, Κ. Κόντος, Στ. Νάτσης (89΄ Β. Κατσαβριάς), Στ. Μυριούνης, Λ. Μπάγιας (58΄ Π. Ζενέλης), Α. Αβντιλάι (85΄ Α. Κώτσης), Γ. Χαρίσης, Χρ. Μακρής, Ορ. Φεζουλά (58΄ Αλ. Μπουτοβίνας), Β. Μήτος.

Σημ Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας παίζει στο Πετσάλι, με την ομάδα της Φλόγας Πετσαλίου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου