Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Νίκη εκτός έδρας με 7 - 0 (0- 0) για την ομάδα μας !

Η ομάδα μας άφησε πίσω την πολύ κακή εμφάνιση με το Ροδοτόπι (ήττα εντός έδρας ! ), την προηγούμενη αγωνιστική και κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε (ισοπέδωσε) στο Πετσάλι την τοπική ομάδα με το εμφαντικό σκορ 7 - 0 ! !
Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας είχε την υπεροχή χωρίς ωστόσο να μπορέσει να πετύχει ένα τέρμα, οι παίκτες της ομάδος μας έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα τέρμα με χαρακτηριστική στο 38΄ του Λευτέρη Μπάγια, που με ¨λόμπα¨ δεν κατάφερε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κατέβηκε στο γήπεδο με 3 αλλαγές, ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος που η ομάδα μας ήταν καταιγιστική, πέτυχε 7 τέρματα με τους Β. Μήτο (2), Ορέστη Φεζουλά (2), Πάρη Ζενέλη (1), Γιάννη Χαρίση (1) και Χρήστο Μακρή (1).

και τελικό σκορ Φλόγα Πετσαλίου - Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος 0 - 7 !

Από την ομάδα μας διακρίθηκαν όλοι ! με κορυφαίους τους Χρήστο Στεφάνου, Βασίλη Μήτο, Πάρη Ζενέλη, Χρ. Μακρή και Ορέστη Φεζουλά.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Π. Ζενέλης, Κ. Κόντος, Β. Μήτος, Στρ. Καπρινιώτης, Στ. Μυριούνης (45΄ Α. Αβντιλάι), Λ. Μπάγιας (45΄ Γ. Χαρίσης), Στ. Νάτσης, Αντ. Κώτσης (45΄ Χρ. Μακρής), Χρ. Στεφάνου (72΄ Ρ. Ντότης) και Ορ. Φεζουλά.

Σημ : Τον αγώνα παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ κ. Κ. Βρακάς.

Σημ : Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας παίζει πάλι εκτός έδρας, στα Γιάννενα με την ομάδα του Α.Ο. Νεοχωρόπουλου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου