Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Νίκη με 2 - 0 (1 - 0), εκτός έδρας για την ομάδα μας

Μετά από μια καλή εμφάνιση (ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο), η ομάδα μας κέρδισε χθες εκτός έδρας την ομάδα του ΠΑΣ Κάστρου με σκορ 2 - 0 !
Ο αγώνας ξεκίνησε με την τοπική ομάδα του ΠΑΣ να κερδίζει στο 5΄ πέναλτι, το οποίο απέκρουσε θεαματικά ο τερματοφύλακας της ομάδος μας Σεβ. Μπαλατζία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, πάλι η τοπική ομάδα έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει τέρμα, σε κενό τέρμα ο παίκτης της έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 8΄ μετά από μια φανταστική ενέργεια του Χρήστου Μακρή, ο οποίος πέρασε από δεξιά 2 αντίπαλους παίκτες έκανε ωραία σέντρα και ο επερχόμενος Πάρις Ζενέλης έκανε το 1 - 0  για την ομάδα μας ! Στην συνέχεια η τοπική ομάδα είχε μια ανούσια υπεροχή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας είχε καθολική υπεροχή, παρόλα αυτά ο τερματοφύλακας της ομάδος μας έκανε δυο πολύ καλές αποκρούσεις και κράτησε το μηδέν για την ομάδα μας. Στο 62΄ είχε δοκάρι με τον Αντώνη Κώτση και δυο κλασικές ευκαιρίες με τον Χρήστο Μακρή και πάλι με τον Αντώνη Κώτση για να διευρύνει το σκορ. Τελικά στο 80΄ ο Βαγγέλης Τσαραώσης (είχε 2΄ λεπτά που είχε μπει στο παιχνίδι), με ωραίο πλασέ έκανε το 2 - 0 που ήταν και το τελικό σκορ για την ομάδα μας.
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι....Σ. Μπαλατζία, Στ. Μυριούνης, Χρ. Μακρής, Χρ. Στεφάνου και Αντώνης Κώτσης.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Ρ. Ντότης, Π. Ζενέλης (45΄ Ορ. Φεζουλά), Στ. Νάτσης, Στ. Μυριούνης, Στρ. Καπρινιώτης, Χρ, Μακρής, Γ. Χαρίσης (60΄ Αλ. Μπουτοβίνας), Α. Αβντιλάι (72΄ Λευτ. Μπάγιας), Χρ. Στεφάνου (78΄ Βαγ. Τσαραώσης), Αντ. Κώτσης.

Σημ : Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας παίζει εντός έδρας με την ομάδα του Ροδοτοπίου.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου