Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Νίκη με 4 - 1 ( 2 - 0 ), για την ομάδα μας !

Παίζοντας όσο χρειαζόταν, η ομάδα μας κέρδισε σήμερα στο γήπεδό μας την ομάδα του Π.Α.Ο. Πεντέλης με σκορ 4 - 1 !
Να σημειωθεί, πως το πρώτο ημίχρονο, έγινε με πολύ άσχημο καιρό (βροχή και κρύο αέρα), που δεν άφησε τις δύο ομάδες να "κάνουν" παιχνίδι, παρόλα αυτά η ομάδα μας κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα, προηγήθηκε στο 25΄ με τον Π. Ζενέλη και διπλασίασε τα τέρματα στο 44΄, με αυτογκόλ από την ομάδα της Πεντέλης.
Στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκε ήλιος και παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο, από την ομάδα μας!
Στο 48΄η ομάδα της Πεντέλης μείωσε σε 2 - 1. Αυτό, το γκολ ήταν σαν να ξύπνησε την ομάδα μας, που στο 54΄ πέτυχε το 3 - 1 με  τον Β. Κατσαβριά και στο 62΄ το 4 - 1 με ωραίο ψηλοκρεμαστό, από τον Βαγ. Τσαραώση. Η ομάδα μας, θα μπορούσε να πετύχει άλλα 3 τουλάχιστον τέρματα, αν ήταν λίγο περισσότερο προσεκτικοί στην τελική, οι παίκτες μας !
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι...Σταύρος Μυριούνης, Πάρις Ζενέλης, Γ. Παπάζης, Γιώργος Μπράμις, Κώστας Ντέλλας και Γιώργος Καδράσης.
Η ομάδα μας έπαιξε με τους..
Σ. Μπαλατζία, Κ. Κώστα, Κ. Ντέλλα, Γ. Καρδάση, Γ. Παπάζη, Στ. Μυριούνη, Λ. Μπάγια (73΄ Ν. Ασημακόπουλος), Γ. Μπράμι, Β. Κατσαβριά (67΄ Στρ. Καπρινιώτη), Ηλ. Φορτούνη (45΄ Β.Τσαραώση), Π. Ζενέλη.

Πρέπει να σημειώσουμε, το ντεμπούτο του δεκαεξάχρονου παίκτη της ομάδος μας, Νίκου Αποστολόπουλου (βλ. φωτό) ! Ο Νικολάκης, στο διάστημα που έπαιξε, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, κυνήγησε την μπάλα με δύναμη, έκανε τις τρίπλες του και γενικά άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ! Το μέλλον είναι όλο δικό του !
  
Το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα μας παίζει με τον Α.Ο. Δαβάκη, στο γήπεδο της Ασφάκας! Στον πρώτο γύρο, η ομάδα μας κέρδισε στο γήπεδο μας με σκορ 7 - 0 !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου