Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Νίκη με 1 - 0 ( 0 - 0 ), για την ομάδα μας !

Αυτό ήταν...ντέρμπι κορυφής !

Σε ένα "εγγλέζικο" τοπίο (Α΄ Ημίχρονο) λόγω ομίχλης, η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Ροδοτοπίου με 1 - 0.
Το παιχνίδι άρχισε με σιγανή βροχή. Στο 33΄ ο διαιτητής του αγώνα κ. Γ. Μάντζιος, διέκοψε τον αγώνα για 11 λεπτά, λόγω της ομίχλης που σκέπασε όλο το γήπεδο και φυσικά όλο το χωριό ! Μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα του Ροδοτοπίου είχε μία ανούσια υπεροχή.
Με την επανέναρξη του αγώνα και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, δεν σημειώθηκε τίποτα το ιδιαίτερο.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η ομάδα μας πήρε τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε την αντίπαλη ομάδα, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και μέχρι το 80΄ εδικαιούτο τουλάχιστον ένα τέρμα ! Όμως ο διαιτητής του αγώνα, είχε διαφορετική άποψη ! στο 59΄ δεν έδωσε καθαρό πέναλτι (βλ. βίντεο) υπέρ της ομάδος μας και στο 66΄ ακύρωσε καθαρό γκολ (βλ. βίντεο) για την ομάδα μας ! Τελικά στο 80΄ η ομάδα μας, πέτυχε το 1 - 0 (βλ. βίντεο) με τον Γ. Μπράμι, που ήταν και το τελικό σκορ !
Από την ομάδα μας δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που να υστέρησε, ήταν όλοι τους ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ που "χόρευαν" μέσα στην λάσπη και σίγουρα το σκορ μας αδικεί, θα μπορούσε άνετα να ήταν 3 - 0 !
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, ήταν η εριστική συμπεριφορά του προπονητή της ομάδος του Ροδοτοπίου, που ανάγκασε τον διαιτητή να τον αποβάλει ! Απεναντίας οι παίκτες της ομάδος του Ροδοτοπίου, φέρθηκαν πολύ φιλικά στους δικούς μας παίκτες ! τήρησαν άριστα το fair play απέναντι στους δικούς μας και μάλιστα σε κάποια φάση, που δικός μας παίκτης έπεσε τραυματισμένος και η επόπτης έδειξε "παίζεται", παίκτης της ομάδος του Ροδοτοπίου και ενώ είχε την κατοχή σε πολύ δύσκολη για την ομάδα μας κατάσταση, πέταξε την μπάλα άουτ !
Επίσης στα αξιοσημείωτα - παρά τον κακό καιρό - ήταν η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, από όλες τις - ενδιαφερόμενες για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία - ομάδες ! κάποια στιγμή μετρήθηκαν 53 αυτοκίνητα !

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Κ. Ντέλλα, Στ. Μυριούνη, Κ. Κώστα (Δ. Μαγκλάρας), Στρ. Καπρινιώτη, Γ. Μπράμι, Γ. Παπάζη, Α. Μπαλατζία (Λ. Μπάγια), Β. Τσαραώση, Β. Κατσαβριά, Η. Φορτούνη (Π. Ζενέλη).












Βίντεο, το πέναλτι που δεν δόθηκε στην ομάδα μας !


Βίντεο, το γκολ της ομάδος μας, που ακυρώθηκε 

                                  

Βίντεο, το γκολ της ομάδος μας 

                                  

Σημ: Την ερχόμενη Κυριακή ( ώρα 1 το μεσημέρι ! ), η ομάδα μας παίζει στα Γιάννενα (γηπ. Στ. Τσανακτζής) με την ομάδα του Πανζαγορισιακού ! Στον πρώτο γύρο, ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1 - 1, στο γήπεδό μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου