Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας, για την ομάδα μας !

Την πρώτη της νίκη για το 2016, πέτυχε η ομάδα μας και μάλιστα εκτός έδρας !
Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, η ομάδα μας κέρδισε στο Κεφαλόβρυσο, την τοπική ομάδα με σκορ 3 - 2 ! 
Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 3΄ με κεφαλιά του Στρ. Καπρινιώτη ( βλ. βίντεο Νο 1) , η ομάδα του Κεφαλόβρυσου ισοφάρισε στο 25΄. 
Στο 60΄ η ομάδα μας έκανε το 2 - 1 με τον Στ. Μυριούνη (βλ. βίντεο Νο 2 ), για να ισοφαρίσει στο 70΄ πάλι η ομάδα του Κεφαλόβρυσου σε 2 - 2, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι !
Η ομάδα μας έκανε το 3 - 2 με ένα παλικαρίσιο γκολ, από το Βασίλη Κατσαβριά στο 80΄, ο οποίος "έκλεψε" την μπάλα από δύο αμυντικούς του Κεφαλόβρυσου και πέτυχε ένα θαυμάσιο τέρμα, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα !
Το σκορ θα μπορούσε άνετα να ήταν διπλάσιο ίσως και τριπλάσιο, για την ομάδα μας, χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, από τον Β. Τσαραώση. Στρ. Καπρινιώτη, Λ. Μπάγια και Βαγγ. Τσαραώση που είχε και δοκάρι ! 
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν όλοι, με κορυφαίους τον Γιώργο Καδράση, τον Σταύρο Μυριούνη, τον Γ. Παπάζη και τον Στράτο Καπρινιώτη.     
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και στον κόουτς κ. Γιώργο Πότση, για το άριστο μοντάρισμα της ομάδος μας. 
Η νεανική, τοπική ομάδα του Κεφαλόβρυσου, εκτός από τον ενθουσιασμό της δεν έχει κάτι άλλο ιδιαίτερο ! Εντύπωση, μας προκάλεσε η ενέργεια του παίκτη με το Νο 17 (Γραμμόζης Γιώργος), που παρότι σφάδαζε στο χορτάρι από τους πόνους ! έδινε συνεχώς οδηγίες στους αμυντικούς της ομάδος του Κεφαλόβρυσου !
Για τον διαιτητή της αναμέτρησης κο Ι. Λέτσο, τι να πει κανείς...ΤΙΠΟΤΑ !
Έχασε τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή, έκανε ότι του έλεγαν οι παίκτες, σταματούσε τον αγώνα και έπιανε κουβέντα με την εξέδρα, μάλωνε τους αναπληρωματικούς και το βασικότερο...δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδος μας στο 44΄, σε ανατροπή του Β. Κατσαβριά !

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Κ. Κώστα (34΄ Κ. Ναθαναήλ), Κ. Ντέλλα, Γ. Παπάζη, Σ. Καπρινιώτη, Σ. Μυριούνη, Λ. Μπάγια, Β. Τσαραώση, Γ. Καρδάση, Β. Κατσαβριά (88΄ Η. Φορτούνη), Π. Ζενέλης (64΄ Γ. Μπράμι). 

Την ερχόμενη Κυριακή, αρχίζει ο δεύτερος γύρος. Η ομάδα μας παίζει στο χωριό μας, με την ουραγό ομάδα του Α.Ο. Ζίτσας. 
Στον πρώτο γύρο, η ομάδα μας είχε κερδίσει εκτός έδρας με 3 - 1 ! 







Μετά το τρίτο γκολ, αγκαλιές και φιλιά


Βίντεο 1, το πρώτο γκολ της ομάδος μας !


Βίντεο 2, το Δεύτερο γκολ της ομάδος μας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου