Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Νίκη με 3 - 2 ( 2 - 1 ) για την ομάδα μας !

Μεγάλη εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Παίζοντας κατά διαστήματα πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και κόντρα στον δυνατό αέρα, η ομάδα μας κέρδισε την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Παρακαλάμου με σκορ 3 - 2 και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα, πέρασε δεύτερη στην βαθμολογία.  Το σκορ άνοιξε "από τα αποδυτήρια" η ομάδα του Αστέρα στο 2΄ πριν ακόμα οι ομάδες ζεσταθούν. Από εκεί και μετά στο γήπεδο υπήρχε μόνο μια ομάδα "ο Πωγωνάτος", δύο συνεχόμενα δοκάρια και άπειρες χαμένες ευκαιρίες για ευρύ σκορ. Τελικά η ομάδα μας ισοφάρισε στο 26΄ με τον Στ. Μυριούνη, για να πετύχει το 2 - 1 στο 31΄ ο Γ. Πότσης και με αυτό το σκορ να κλείσει το ημίχρονο. Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 70΄, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά στο 76΄ ο Στ. Μυριούνης "ξανακτύπησε", πετυχαίνοντας το 3 - 1. Στο 89΄ ο Αστέρας μείωσε σε 3 - 2 με ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ, με απευθείας φάουλ. Από την ομάδα μας όλοι οι παίκτες ήταν διακριθέντες με κορυφαίους τον Στ. Μυριούνη, Γ. Πότση, Λ. Ναθαναήλ και τον Στρ. Καπρινιώτη. Στα αξιοσημείωτα, το πολύ "ξύλο" που έφαγε ο Πάρις Ζενέλης, με την ανοχή του Διαιτητή.
Επίσης, το σκορ θα μπορούσε να ήτανε διπλάσιο ίσως και τριπλάσιο, εάν οι παίκτες μας ήτανε ποιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Τίποτα το ιδιαίτερο η ομάδα του Αστέρα, ψηλές μπαλιές μέχρι να βρούνε το σωματώδη σέντερ τους και τίποτε άλλο.
Θα πρέπει να απασχολήσει ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία της ομάδος μας, το ότι "φάγαμε" γκολ στα πρώτα λεπτά, για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι.








    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου