Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Πωγωνάτος - Ασβεστοχώρι 0 - 2 ( 0 - 1 ) !

Την ρεβάνς της ήττας, του πρώτου γύρου ( κέρδισε η ομάδα μας 3 - 0 στο Ασβεστοχώρι ), πήρε σήμερα η ομάδα του Ασβεστοχωρίου, που κέρδισε την ομάδα μας, στο γηπεδό μας με σκορ 2 - 0. Ευτυχώς που έμεινε το 2 - 0 και έτσι η ομάδα μας σε περίπτωση ισοβαθμίας, έχει το πάνω χέρι. Το παιχνίδι ήταν καλό μεταξύ δύο ισάξιων ομάδων. Εκείνο όμως που το χαρακτήρισε ήταν το σκληρό παιχνίδι από την ομάδα του Ασβεστοχωρίου, πράγμα βέβαια που αναμενόταν, γιατί αυτό το έχουν σαν χάρισμα, απέναντι στην πολύ ποιο τεχνική και ποιοτική ομάδα μας.
Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα και έχοντας την υπεροχή (άκαρπη), έχασε μια δυο πολύ καλές ευκαιρίες. Το σκορ άνοιξε για την ομάδα του Ασβεστοχωρίου στο 32΄ μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα της ομάδος μας και αφού ο επιθετικός παίκτης τους, έκανε φάουλ (κτύπησε η μπάλα στο χέρι του), ο Διαιτητής δεν το είδε, οι αμυντικοί μας περίμεναν να το σφυρίξει και ανενόχλητος ο ίδιος παίκτης τους έκανε το 0 - 1. Στο Δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας πίεζε συνέχεια για την ισοφάριση, για 20΄ λεπτά είχε κλείσει την αντίπαλη ομάδα, που δεν μπορούσε να περάσει την σέντρα, σε μία ξαφνική αντεπίθεση, η ομάδα του Ασβεστοχωρίου έκανε στο 71΄ το 0 - 2 ! Στα τελευταία είκοσι λεπτά, μάταια προσπάθησαν οι παίκτες μας για κάτι καλύτερο, χωρίς όμως να το καταφέρουν.
Διακριθέντες από την ομάδα μας οι Β. Τσαραώσης, Στρ. Καπρινιώτης, Γ. Πότσης.
Ελέγχεται η διαιτησία του κ. Μάντζιου για το επιθετικό φάουλ στο πρώτο γκολ του Ασβεστοχωρίου, καθώς και στην ανοχή του σκληρού τους παιξίματος. Πάντως η νίκη του Ασβεστοχωρίου ήταν πέρα για πέρα δίκαιη.
Σαν γενική παρατήρηση θα πρέπει οι παίκτες μας να μάθουν ( και να το χωνέψουν ), πως το παιχνίδι σταματάει όταν σφυρίξει ο διαιτητής, καθώς και οι πολλές άσκοπες διαμαρτυρίες, δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Συνέβηκε σήμερα αρκετές φορές.

Δεν πειράζει όμως έχουμε άλλες 5 αγωνιστικές, εμείς παίζουμε την μπάλα μας και όλα παίζονται. 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου