Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Επιτέλους… Ο ΕΟΔΥ έπιασε δουλειά στην Κακαβιά!

Κι όμως είναι αλήθεια! Ο ΕΟΔΥ έφτασε στην Κακαβιά! Κινητές Μονάδες του Εθνικού Οργανισμού βρίσκονται πλέον στον Μεθοριακό Σταθμό στο πλαίσιο των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν για την θωράκιση των συνόρων.
Στο τελωνείο έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος για την εγκατάσταση των υγειονομικών στελεχών τα οποία στο εξής θα βρίσκονται μόνιμα στην Κακαβιά.
Οι έλεγχοι στα σύνορα έχουν ξεκινήσει σε μία μέρα όπου η κίνηση από το πρωί ήταν υποτονική, γεγονός που συνδέεται και με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας !
Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα η διέλευση γίνεται από τις επτά το πρωί μέχρι στις 11 το βράδυ ενώ από την Κυριακή 16 Αυγούστου όποιος εισέρχεται από την Αλβανία θα τελεί σε επταήμερη καραντίνα η οποία θα ελέγχεται αυστηρά.
Η πανδημία στη γειτονική χώρα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις με την κατάσταση των τελευταίων ημερών να είναι η χειρότερη από την έναρξή της.
Το τελευταίο 24ωρο δύο πολίτες που ήρθαν από την γείτονα κατέληξαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων καθώς βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19.

από το epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου