Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Νίκη με 5 - 2 (2 - 0), εντός έδρας για την ομάδα μας

Η ομάδα μας σήμερα έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο (παρά τον ανεκδιήγητο διαιτητή), και νίκησε την ομάδα του ΠΑΟ Πεντέλης, με σκορ 5 - 2 !
Το σκορ άνοιξε στο 9΄ ο Γιάννης Χαρίσης, στο 30΄ έγινε η φάση που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα ο διαιτητής κ. Σιώμος. Ο αριστερός επόπτης κακώς δεν έδωσε οφσάιντ (ήταν τουλάχιστον ένα μέτρο !) παίκτη του ΠΑΟ Πεντέλης, στην συνέχεια της φάσης και περίπου στο κέντρο του γηπέδου, έγινε ένα αμφισβητούμενο φάουλ από τον παίκτης μας Β. Μήτο σε παίκτη της Πεντέλης, ο διαιτητής κ. Σιώμος έδειξε (κακώς) κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ομάδος μας και στην συνέχεια του έδωσε κόκκινη γιατί απλά ο παίκτης μας έκανε τον σταυρό του !
Παρότι η ομάδα μας έπαιζε με 10 παίκτες, στο 35΄ από ωραίο συνδυασμό πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Ορέστη Φεζουλά, για να κλείσει το ημίχρονο με 2 - 0 για την ομάδα μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 50΄ η ομάδα της Πεντέλης μείωσε σε 2 - 1, μετά από αμυντική αδράνεια της ομάδος μας. Στο 55΄ ο Χρήστος Μακρής πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ και έκανε το 3 - 1 για την ομάδα μας. Στο 75΄ ο Χρήστος Στεφάνου έκανε το 4 - 1 για την ομάδα μας. Στο 82΄ η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε με πέναλτι σε 4 - 2 και στο 86΄ ο Λευτέρης Μπάγιας έκανε το 5 - 2, που ήταν και το τελικό σκορ, για την ομάδα μας !
Αξίζει να σημειωθεί, πως και η ομάδα της Πεντέλης έπαιζε με 10 παίκτες από το 80΄.
Για την διαιτησία τα είπαμε.....!
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν ΟΛΟΙ....!
Η ομάδα μας έπαιξε με τους....
Σ. Μπαλατζία, Ρ. Ντότης, Γ. Καρδάσης, Β. Μήτος, Στρ. Καπρινιώτης, Στ. Μυριούνης, Α. Αβντιλάι (Π. Ζεενάλης), Χρ. Μαηρής, Γ. Χαρίσης, Χρ. Στεφάνου, Ο. Φεζουλά (Λ. Μπάγιας).







Σημ : Την επόμενη αγωνιστική, η ομάδα μας παίζει στα Γιάννενα, με την ομάδα του ΠΑΣ Κάστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου