Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Και με την "βούλα" στα πλέι οφ, η ομάδα μας !

Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι, η ομάδα μας κέρδισε στην Περίβλεπτο, την τοπική ομάδα με σκορ 4 - 1 !
Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 12΄, με ωραίο σουτ του Κώστα Ντέλλα. Στο 39΄ ο Γιάννης Χαρίσης έκανε το 2 - 0 για την ομάδα μας, για να κλείσει το ημίχρονο με αυτό το σκορ. Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου και στο 59΄ η τοπική ομάδα μείωσε σε 2 - 1 !
Στο 83΄ ο Σταύρος Μυριούνης έκανε το 3 - 1 και στο 91΄ ο Πάρις Ζενέλης έγραψε το 4 - 1, που ήταν και το τελικό σκορ για την ομάδα μας.
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι...Κ. Ντέλλας, Στ. Μυριούνης, Μαρ. Κασίμης και Β. Γκίτσας.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Κ. Κόντος (46΄ Κ. Βασάκος), Κ. Ντέλλας, Μ. Κασίμης, Στρ. Καπρινιώτης, Στ. Μυριούνης, Λ. Μπάγιας (65΄ Θ. Γιώργας), Β. Τσαραώσης, Γ. Χαρίσης (89΄ Ερμ. Πλαρινός), Αλ. Μπουτοβίνας (77΄ Π. Ζενέλης), Β. Γκίτσας.

Αξίζει να σημειωθεί, η φιλότιμη προσπάθεια της τοπικής ομάδος, που έδειξε πως άδικα πέφτει στην παρακάτω κατηγορία και πως εάν δεν κατέβαινε να αγωνιστεί με την ομάδα μας, θα ξεκινούσε την επόμενη χρονιά με - 6 βαθμούς. 

Πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη αρχίζουν τα πλέι οφ, όπου η ομάδα μας θα τεθεί αντίπαλος, σε μονούς αγώνες και σε ουδέτερο γήπεδο, με τις ομάδες του Π.Α.Ο  Κρύας και του Α.Ο Σταυρακίου (ο πρώτος αντίπαλος θα βγει από κλήρωση). Σκοπός της ομάδος μας είναι 2 νίκες για να μπορέσει να ανέβει στην Α΄ Κατηγορία Ιωαννίνων. 

ΜΠΟΡΕΙ και έχει το ταλέντο και την δυνατότητα να το κάνει... !

Πρέπει όλοι μας, να ενισχύσουμε με την παρουσία μας, την προσπάθεια των παικτών και της διοίκησης της ομάδος μας, 
γιαυτό ΠΡΕΠΕΙ να ήμαστε όλοι παρόντες, στα δυο κρίσιμα παιχνίδια της ομάδος μας.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου