Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Νίκη με 3 - 0 (0 - 0), για την ομάδα μας !

Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο ( 0 - 0 ), η ομάδα μας κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να κερδίσει άνετα με 3 - 0 την ομάδα της Α.Ε. Κληματιάς !
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας είχε μια άκαρπη υπεροχή, χάνοντας δυο - τρεις καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 57΄ η ομάδα μας έκανε το 1 - 0, με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ από τον Νικήτα Ναθαναήλ, στο 73΄ έγινε το 2 - 0 για την ομάδα μας με αυτογκόλ από αμυντικό της αντίπαλης ομάδας (βλ.βίντεο), στο 87΄ ο Γιάννης Χαρίσης έκανε το 3 - 0, που ήταν και το τελικό σκορ για την ομάδα μας.
Γενικά η ομάδα μας είχε σήμερα μια πολύ καλή παρουσία και εάν ήταν πιο προσεκτική στην τελική, θα μπορούσε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ !
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι...Νικήτας Ναθαναήλ, Μάριος Κασίμης, Περικλής Μούτας, Γιάννης Χαρίσης και Βαγγέλης Τσαραώσης.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Δ. Γεράκο, Π. Χήτα, Κ. Ντέλλα, Π. Μούτα, Στρ. Καπρινιώτη (80΄ Α. Κλεισούρα), Μ. Κασίμη, Ν. Ναθαναήλ (86΄ Γ. Καρδάση), Β. Γκίτσας, Γ. Χαρίση (89΄ Λ. Ντέτσικα), Β. Τσαραώση, Π.Ζενέλη (89΄ Γ. Μπούρη).

Σημ: Την επόμενη αγωνιστική (Σάββατο 4/11), η ομάδα μας παίζει στην Κόντσικα, με την τοπική ομάδα.








Βίντεο, το δεύτερο γκολ της ομάδας μας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου