Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ήττα με 2 - 0 (0 - 0) εντός έδρας, για την ομάδα μας !

Στο ντέρμπι κορυφής, η ομάδα μας χωρίς να ικανοποιήσει ιδιαίτερα, έχασε με σκορ 2 - 0 στο γήπεδό μας, από την ομάδα του Αετού Νήσου !
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, οι δυο ομάδες έπαιζαν επιφυλακτικά και χωρίς ποδοσφαιρικό "νεύρο" ! Παρόλα αυτά όμως, η ομάδα μας πέτυχε κανονικό γκολ στο 9΄(η μπάλα πέρασε την νοητή γραμμή του τέρματος) με τον Β. Κατσαβριά, το οποίο όμως ο δεύτερος επόπτης δεν το είδε ! Πως όμως θα μπορούσε να το δει, αφού ήταν 5 - 6 μέτρα πίσω ! Θα έπρεπε να "πάρει" την φάση επάνω του, ο διαιτητής. Τέλος πάντων το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 0 - 0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έπαθε ολική "καθίζηση", με αποτέλεσμα η ομάδα του Νησιού, με δυο επιθέσεις να πετύχει άνετα 2 τέρματα και να πάρει το παιχνίδι.
Σαν γενική εικόνα, η ομάδα του Νησιού, δεν έχει και τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά σήμερα, δεν έπαιξε καλά η ομάδα μας και αυτό ήταν !
Από την ομάδα μας, δεν υπάρχει διακριθείς !

Η ομάδα μας έπαιξε με τους....
Σ. Μπαλατζία, Ν. Ναθαναήλ, Στρ. Καπρινιώτης, Γ. Καρδάσης, Στ. Μυριούνης, Γ. Παπάζης, Λ. Μπάγιας (68΄ Κ. Ντέλλας), Γ. Μπράμις  Β. Τσαραώσης, Β. Κατσαβριάς (63΄ Αλ. Μπουτοβίνας), , Π. Ζενέλης.

Σημ: Δεν έχει χαθεί τίποτα, όλες οι ομάδες κάνουν "κοιλιά" ! Πρέπει τις επόμενες 7 αγωνιστικές, να δείξουμε σαν ομάδα την αξία μας και όλα τα καλά, θα έρθουν !  Οι παίκτες μας ταλέντο έχουν, τσαμπουκά έχουν !  απλά σήμερα δεν τους πήγε το παιχνίδι !
Εξάλλου μόνο η ομάδα μας έχει δώσει όλα τα ντέρμπι !

Αρχή την ερχόμενη αγωνιστική, στο Τσεπέλοβο με την ομάδα του Πανζαγορισιακού. Στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε κερδίσει εντός έδρας με 3 - 0 !








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου