Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Νίκη εκτός έδρας με 1 - 0 (0 - 0), για την ομάδα μας!

Σε ένα μέτριο παιχνίδι, η ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας, την αξιόμαχη ομάδα της Α.Ε. Γιάννενα, με σκορ 1 - 0 ! Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες φάσεις, ουσιαστικά τίποτα το ιδιαίτερο ! Έκλεισε με σκορ 0 - 0 ! Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 65΄ μετά από θαυμάσιο γυριστό "τακουνάκι" του Βασίλη Κατσαβριά (πάρε - βάλε), ο Πάρις Ζενέλης με ωραίο σουτ έκανε το 1 - 0 για την ομάδα μας.
Μετά το 1 - 0 η ομάδα μας είχε 2 - 3 καλές ευκαιρίες με τον Γ. Μπράμι, τον Π. Ζενέλη και τον Αλέξανδρο Μουτοβίνα να πετύχει και δεύτερο γκολ αλλά λόγω αστοχίας και η καλή τοποθέτηση της αμυντικής γραμμής της ομάδος των Ιωαννίνων δεν έγινε το δεύτερο γκολ. Πάντως πρέπει να σημειωθεί, πως η τοπική ομάδα των Ιωαννίνων θα μπορούσε να πετύχει την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά, όταν σε δύο περιπτώσεις ο τερματοφύλακας της ομάδος μας (Σ. Μπαλατζία) έδειξε την "μεγάλη του κλάση", κάνοντας δυο φανταστικές αποκρούσεις σε σουτ των παικτών της ομάδος των Ιωαννίνων.  
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν..ο Πάρις Ζενέλης, ο Στρ. Καπρινιώτης, Σ. Μπαλατζία και στο δεύτερο ημίχρονο ο Νικήτας Ναθαναήλ και ο κινητικότατος Αλέξανδρος Μπουτοβίνας. 

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Γ. Καρδάση, Στρ. Καπρινιώτη, Κ. Ντέλλα, Σπ. Γκορίτσα (45΄ Νικήτα Ναθαναήλ), Στ. Μυριούνη, Γ. Μπράμι 88΄ Γ. Τσίγκας), Γ. Παπάζη, Θ. Δήμο, Β. Κατσαβριά (65΄ Αλ. Μπουτοβίνα), Π. Ζενέλη.

Σημ: Αξίζει να σημειωθεί, πως ο αγώνας άρχισε με καθυστέρηση 18 λεπτών, λόγω μη έγκαιρης άφιξης της κατάστασης υγείας των παικτών της Α.Ε. Γιάννενα. 

Η βαθμολογία είναι !
Αετός Νήσου 52
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος 51
ΠΑΟ Κρύας  51
Α.Ο. Σταυράκι 46
Α.Ο Ζωοδόχος 44  
Αστέρας Παρακαλάμου 42

Η επόμενη αγωνιστική θα γίνει την προσεχή Τετάρτη 15 Μαρτίου. Η ομάδα μας έχει ντέρμπι κορυφής. Παίζει στο γήπεδο μας (ώρα 16 και 45), με την ομάδα του Αετού Νήσου ! Να είμαστε όλοι εκεί !   Στον πρώτο γύρο οι ομάδες είχαν έρθει ισόπαλοι με 1 - 1 !

Φωτο από τον σημερινό αγώνα !







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου