Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Νίκη με 3 - 0 ( 2 - 0), εντός έδρας για την ομάδα μας !

Μετά από μια καλή εμφάνιση σήμερα, η ομάδα μας κέρδισε στο γήπεδό μας, την ομάδα του Πανζαγορισιακού, με σκορ 3 - 0 ! και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 2΄ με τον Βασίλη Κατσαβριά (βλ. βίντεο), στο 29΄ ο Ηλίας Φορτούνης έκανε το 2 -0 (βλ. βίντεο), για να κλείσει το ημίχρονο με αυτό το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56΄ η ομάδα μας έκανε το 3 - 0 με φοβερό σουτ από τον Στράτο Καπρινιώτη. Από εκεί και μετά η ομάδα μας έχασε πολλές ευκαιρίες (ειδικά με τον Πάρι Ζενέλη) για να μεγαλώσει το σκορ....!
Από την φιλοξενούμενη ομάδα, τίποτα το ιδιαίτερο.
Από την ομάδα μας διακρίθηκαν οι...Νικήτας Ναθαναήλ (ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου !), Γιάννης Παπάζης, Λάμπρος Καλογέρης και Βασίλης Κατσαβριάς. Επίσης διακρίθηκε, ο μη αγωνιζόμενος σήμερα Γιώργος Μπράμις, για τις "εύστοχες" παρατηρήσεις του προς....όλους...!
Να σημειώσουμε τον τραυματισμό του Χρήστου Κομτζιά, 3΄ μετά την είσοδό του. Να ελπίσουμε να μη είναι κάτι σοβαρό ! σε κάθε περίπτωση να του ευχηθούμε όλοι μας περαστικά.

Η ομάδα μας έπαιξε με τους..
Σ. Μπαλατζία, Ν. Ναθαναήλ, Κ. Ντέλλας, Α. Γκούντας (43΄ Β. Τσαραώσης), Γ. Παπάζης, Στρ. Καπρινιώτης, Στ. Μυριούνης, Λ. Καλογέρης, Β. Κατσαβριάς (78΄ Γ. Τζίγκας), Π. Ζενέλης (83΄Χρ. Κομτζιάς), Η.Φορτούνης.

Σημ: Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα μας παίζει στο Σταυράκι, με την τοπική ομάδα.










 Νικήτας Ναθαναήλ

 Ηλίας Φορτούνης

Το πρώτο γκολ της ομάδος μας


Το δεύτερο γκολ της ομάδος μας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου