Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ακόμα πιο κοντά !

Τα έργα προχωρούν με σταθερούς ρυθμούς. Στο έργο διάνοιξης της Κλόκοβας τόσο το νότιο μέτωπο όσο και το βόρειο συνεχίζουν τις εντυπωσιακές ανατινάξεις με το συνολικό μήκος διάνοιξης να έχει φτάσει 1.300 μέτρα μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου. Αναλυτικά στη νότιο είσοδο έχουν διανοιχτεί 510 μέτρα και στη βόρειο είσοδο 800 μέτρα. Εκτός από τη διάνοιξη να ενημερώσουμε πως επίσης έχουν κατασκευαστεί 3 απο τις 8 συνδετήριες σήραγγες.
Αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλα τμήματα του αυτοκινητόδρομου είναι ασφαλτοστρωμένα και αρκετοί ντόπιοι τα χρησιμοποιούν παρά τις πινακίδες της παραχωρησιούχου ότι προς το παρόν πρόκειται για εργοταξιακό χώρο.
Επίσης απελευθερώνονται και τα τελευταία ακίνητα που είχαν μείνει δεσμευμένα και καθυστερούσαν την πρόοδο του έργου χωρίς ακόμα να έχει σημάνει το τέλος της περιπέτειας των απαλλοτριώσεων. Στο Ρίβιο που ήταν το τελευταίο ανεκτέλεστο τμήμα στο Μεσολόγγι-Μενίδι από το 1χλμ παραδόθηκαν όλα τα ακίνητα εκτός από 2 μικρές ιδιοκτησίες, λύνοντας τα χέρια των κατασκευαστών.
Ασαφές ωστόσο παραμένει το τοπίο σχετικά με την παράδοση τμημάτων μιας και ενώ είχε διαρρεύσει η παράδοση του τμήματος Μεσολόγγι-Μενίδι, το τελευταίο διάστημα οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες. Τόσο το Υπουργείο όσο και η παραχωρησιούχος εταιρεία κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους.

Πληροφορία από ypodomes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου