Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Ισοπαλία 1 - 1 (1 - 0) εκτός έδρας, για την ομάδα μας !

Ο αγώνας με τον ΠΑΟ Κόνιτσας στην Κόνιτσα, πάρα λίγο να τιναχτεί στον αέρα, με ευθύνη του διαιτητή Τζόβα και του επόπτη Πολίτη. Συγκεκριμένα στο 86΄ και ενώ έγινε επιθετικό φάουλ από την ομάδα της Κόνιτσας, ο διαιτητής σφύριξε "κάτι"! κανένας δεν ήξερε τι !  Ο διαιτητής αφού πήγε και ρώτησε στον επόπτη, έδειξε το σημείο του πέναλτι σε βάρος της ομάδος μας ! Από εκεί και μετά άρχισαν οι διαμαρτυρίες των παικτών της ομάδος μας, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Τζόβας πήρε τους επόπτες και κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, απειλώντας να διακόψει το παιχνίδι !
η άποψή όλων μας είναι...πως ήταν 100% επιθετικό φάουλ !
Ο διαιτητής Τζόβας, ζήτησε την απομάκρυνση από τον αγωνιστικό χώρο του προπονητή της ομάδος μας Γ. Πότση, προκειμένου να ξανά ξεκινήσει το παιχνίδι, το οποίο και έγινε. Με την επανέναρξη του αγώνα (μετά από 8 λεπτά !), η μπάλα στήθηκε στο σημείο του πέναλτι, το κτύπησε παίκτης της Κόνιτσας στέλνοντας την μπάλα άουτ (θεία δίκη ;). Από εκεί και μετά η ομάδα μας έκλεισε την τοπική ομάδα στα καρέ της και παρά λίγο να πάρουμε το διπλό !
Τώρα για τον αγώνα...το πρώτο ημίχρονο πέρασε και για τις δυο ομάδες πολύ χαλαρά ! στο 11΄ ο Λ. Μπάγιας έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 0 - 1 ! στο 44΄ μετά από ένα λάθος στην άμυνα της ομάδος μας, η Κόνιτσα κατάφερε να προηγηθεί με 1 - 0 ! και να κλείσει με αυτό το σκορ το ημίχρονο !
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας έπαιζε χωρίς τον Γ. Παπάζη, τον Στρ. Καπρινιώτη και τον Β. Κατσαβριά !
Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Γ. Παπάζη, η ομάδα μας ανέβασε κατά πολύ την απόδοση της και κατάφερε να ισοφαρίσει 1 - 1 στο 59΄ με τον Γ. Καρδάση. Μπορούσε άνετα να κάνει το 1 - 2, με χαμένες ευκαιρίες από τον Π. Ζενέλη στο 67΄ και Λ. Μπάγια στο 71΄ !
Καλύτεροι από την ομάδα μας οι..Στ. Μυριούνης, Η. Φορτούνης, Δ. Μαγκλάρας, Κ. Ντέλλας και Λ. Μπάγιας.
Γενικά ήταν ένα μέτριο παιχνίδι και η ισοπαλία είναι δίκαιη !

Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Κ. Κώστα, Κ. Ντέλλα, Παν. Πάντο (45΄ Γ. Παπάζη), Σ. Μυριούνη, Γ. Καρδάση (75΄ Β. Κατσαβριάς), Δ. Μαγκλάρα, Λ. Μπάγια, Η. Φορτουνη, Β. Τσαραώση, Π. Ζενέλη.

Σημ: Την ερχόμενη Κυριακή στο χωριό μας με την ομάδα της Περιβλέπτου !











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου