Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Βαριά ήττα με 5 - 1, για την ομάδα μας !

Μετά από μια πολύ κακή εμφάνιση, η ομάδα μας έχασε στο Ροδοτόπι, από την τοπική ομάδα με 5 - 1 ! Η τοπική ομάδα έπαιξε δυνατά, αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια ! Η δική μας ομάδα ήταν σαν να μη κατέβηκε ποτέ να αγωνιστεί, έγιναν και πάρα πολλά λάθη, λάθη τακτικής κλπ. Για παράδειγμα δεν είναι δυνατόν να κάνεις δυο αλλαγές πριν το ημίχρονο! Άσε που η ομάδα μας, έπαιζε από το 67΄ με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Στ. Καπρινιώτη.
Είχαμε και τον...διαιτητή, ο κ. Κατσουλίδης έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στο 63΄ και έτσι έδωσε το δικαίωμα στην τοπική ομάδα να πετύχει το 2 - 0 !
Πρέπει ο κ. Κατσουλίδης να μη ξαναπαίξει την ομάδα μας, είναι το δεύτερο "σφαγείο" που μας κάνει εφέτος, προηγήθηκε εκείνο στην Αγ. Μαρίνα που όλοι θυμόμαστε τι έγινε. Απέβαλε επίσης και τον προπονητή μας - από τον πάγκο- με δεύτερη κίτρινη ! την πρώτη την πήρε αγωνιζόμενος.
Τέλος πάντων κοιτάμε μπροστά και όλοι πιστεύουμε πως γρήγορα θα ξεχαστεί το σημερινό παιχνίδι.
Κάνουμε νέα αρχή, την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδό μας με τον Πανζαγορισιακό.

Η ομάδα μας έπαιξε...
Σ. Μπαλλατζία, Σ. Μυριούνης, Γ. Καρδάσης (60΄ Π.Ζενέλης), Κ. Ντέλλας, Γ. Πότσης (40΄ Γ. Παπάζης), Στ. Καπρινιώτης, Λ. Μπάγιας, Κ. Κώστας, Η. Φορτούνης, Π. Θανασιάς, Κ. Ναθαναήλ (40΄ Ε. Τσαραώσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου