Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Μεγάλη νίκη με 4 - 3 (2 - 2) για την ομάδα μας !

Σε έναν αγώνα που κράτησε το ενδιαφέρον από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος, η ομάδα μας έκανε κυριολεκτικά την ολική ανατροπή (έχανε με 2 - 0 ) και νίκησε στο γήπεδό μας την ομάδα της Κόνσικας με 4 - 3 !
Η ομάδα μας έχανε στο 28΄ με 0 - 2 ! Στο 30΄μείωσε σε 1 -2 με αυτογκόλ που πέτυχε αμυντικός της ομάδος της Κόντσικας, μετά από πίεση των επιθετικών μας ! για να ισοφαρίσει με τον Σ. Δήμου στο 45΄ σε 2 - 2 ! Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα μας ήτανε καταιγιστική και στο 58΄ πέτυχε το 3 - 2 με ωραίο αριστερό ! σουτ του Κ. Ναθαναήλ (βλ. βίντεο Νο 1). Από το σημείο αυτό και μετά η ομάδα μας (κακώς !) οπισθοχώρησε ! έδωσε "γήπεδο" στην ομάδα της Κόντσικας, με αποτέλεσμα να μας πιέζει ! παρόλα αυτά στο 79΄ η ομάδα μας παρά λίγο να κάνει το 4 - 2 ! αλλά ο Λ. Ναθαναήλ έχασε μοναδική ευκαιρία να "τελειώσει" το παιχνίδι, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε εντυπωσιακά το "φαρμακερό" σουτ του Λέανδρου ! Δεν έφτανε αυτό στην αντεπίθεση η ομάδα της Κόντσικας, μας ισοφάρισε σε 3 - 3 με κεφαλιά μετά από κτύπημα κόρνερ ! Από εκεί και μετά το παιχνίδι έγινε γκρανγκινιόλ, η μία φάση διαδέχονταν την άλλη ! με αποκορύφωμα τον μη καταλογισμό στο 89΄ διπλού πέναλτι (2 συνεχόμενες ανατροπές) για την ομάδα μας από τον διαιτητή κ. Ζαμπαλά ! Κάτι όμως που έγινε στο 94΄, μας έδωσε το πέναλτι, πάλι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή και ο Γ. Πότσης έκανε το 4 - 3 !(βλ. βίντεο Νο 2), που ήτανε και το τελικό σκορ.
Όλοι οι παίκτες από την ομάδα μας ήτανε διακριθέντες, δεν υστέρησε κανείς !

Η ομάδα μας έπαιξε με τους :
Πέτρου, Μυριούνη, Παπαγιαννόπουλο (88΄ Καρδάσης), Λ. Ναθαναήλ, Πότση, Κυπρινιώτη, Κ.Ναθαναήλ, Δήμο (68΄ Παπάζης), Δήμου, Τσαραώση, Ζενέλη.    








Σε λίγο τα Βίντεο ! Γίνεται ανάλυση και επεξεργασία ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου