Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Νέα νίκη με 3 - 1 (1 - 1) για την ομάδα μας!

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη για το πρωτάθλημα (τέταρτη με αυτή του κυπέλλου), σημείωσε η ομάδα μας και φαίνεται πως άφησε για τα καλά πίσω τις άσχημες εμφανίσεις ! Το πράγμα φαίνεται από μόνο του, η ομάδα έχει άλλη λογική, έχει πειθαρχία, ξέρει το τι ζητάει μέσα στο γήπεδο, οι παίκτες γνωρίζουν το που βρίσκονται κ.α. Εμείς το είχαμε πει ! αυτή η ομάδα έχει μέλλον, ξέρουν από ποδόσφαιρο και ήταν θέμα χρόνου να το αποδείξουν !
Μακάρι η συνέχεια να είναι το ίδιο καλή, και γιατί όχι και καλύτερη !
Στην αναμέτρηση με την ομάδα του Ροδοτοπίου, έκανε την ολική ανατροπή, ενώ έχανε από το 5΄ με 1 - 0, κατάφερε και κέρδισε με 3 - 1 !
Η ομάδα του Ροδοτοπίου, προηγήθηκε στο 5΄ μετά από λανθασμένη εκτίμηση της άμυνας μας. Η ισοφάριση για τη ομάδα μας έγινε στο 22΄ από τον Πάρη Ζενέλη για να κλείσει το ημίχρονο με 1 - 1. Στην επανάληψη η ομάδα μας ήταν καταιγιστική, στο 57΄ έκανε το 2 - 1 με τον Β. Τσαραώση και στο 60΄ έκανε το 3 - 1 με τον Αθαν. Δήμο. Η ομάδα μας έχασε και άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ !
Από την ομάδα μας ήταν όλοι διακριθέντες, δεν υστέρησε κανένας !

Η ομάδα μας έπαιξε με τους :
Πέτρου, Μυριούνης (88΄ Καρδάσης), Καλλές, Ναθαναήλ Λ.,Τσαραώσης, Καπρινιώτης, Δήμου (79΄ Παπάζης), Πότσης, Σιώτας, Ζενέλης ( 90΄ Κώστας), Δήμος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου