Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Πλασματική ήττα με 4 - 1 ( 1 - 1 ) για την ομάδα μας !

Σε ένα βαρύ ( από την προηγηθείσα καταιγίδα ) γήπεδο, η ομάδα μας έχασε με το βαρύ σκορ 4 - 1, από την ανώτερη ομάδα της Θύελλας Ελεούσας. Το σκορ είναι πραγματικά πλασματικό ! Μέχρι το 88΄ το σκορ ήτανε 2 - 1 υπέρ της Ελεούσας ! και ενώ η ομάδα μας πίεζε για την ισοφάριση, δέχτηκε στο λεπτό αυτό το τρίτο γκολ και στο 90΄ το τέταρτο !
Ο αγώνας ξεκίνησε με καταρρακτώδη βροχή, έβρεχε μέχρι το 15΄, παρόλα αυτά η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 5΄ με τον Πάρη Ζενέλη. Στο 12΄ η ομάδα της Ελεούσας ισοφάρισε μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα της ομάδος μας. Το ημίχρονο έκλεισε με αυτό το σκορ. Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας πίεζε συνεχώς και στο 53΄ χάθηκαν δύο συνεχόμενες κλασικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει το σκορ, ο τερματοφύλακας της Ελεούσας με τις αποκρούσεις του απογειώθηκε κυριολεκτικά και τις δύο φορές ! Για να έλθει το 73΄ που η μπάλα δεν ήθελε να ξεκολλήσει από την εστία μας ! και σε ένα δυνατό σουτ που έγινε για την απομάκρυνση της μπάλας, αυτή κτύπησε σε κεφάλι - πλάτη παίκτη της Ελεούσας και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδος μας κάνοντας το 1 - 2 (κρίμα και άδικο). Από κει και πέρα η ομάδα μας πίεζε για την ισοφάριση, για να γίνουν όσα είπαμε παραπάνω.

Διακριθέντες για την ομάδα μας όλοι οι παίκτες (παρόλο το τρακ της πρεμιέρας στην μεγάλη κατηγορία ! )  Με κορυφαίους τους Γ. Πότση, Β. Τσαραώση, Στρ. Καπρινιώτη (μέχρι τον τραυματισμό του) και Γ. Σιώτα ( απασχολούσε συνέχεια 2 παίκτες ).
Από την ομάδα της Ελεούσας κορυφαίος το Νο 9  ( Αλεξίου ).
Η διαιτησία των κ.κ. Τάτση ( Διαμάντη, Ναστούλη), αρκετά καλή.

Για την ομάδα μας έπαιξαν οι : ( Π. Κάππης ) Πέτρου, Κ. Ναθαναήλ, Πότσης, Καπρινιώτης (λόγω τραυματισμού 45΄ Παπάζης), Λ. Ναθαναήλ, Καλλές, Θάνος ( 68΄ Ντέτσικας ) , Μπάγιας, Σιώτας, Τσαραώσης, Ζενέλης ( 81΄Παπαγιαννόπουλος ).

Σημ: Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο δημοσίευμα, η ομάδα μας παίζει πια σε άλλο επίπεδο, σε επίπεδο που πραγματικά το δικαιούται, την Α΄ Κατηγορία. Σήμερα όλα πήγαν κόντρα για την ομάδα μας ! Από τον καιρό (μη ξεχνάμε ότι η ομάδα μας είναι τεχνική) που το γήπεδο ήταν γεμάτο νερά, μέχρι το ότι δεν κέρδισε - πήρε ούτε μια κόντρα, απεναντίας έφαγε γκολ από γκέλα-κόντρα !
Όπως έχουμε ξαναπεί κοιτάμε παρακάτω και θα έλθουν σύντομα και τα καλά αποτελέσματα ! λίγο υπομονή !

Ακολουθούν αρκετές φωτό. 
Με την τέταρτη φωτό να είναι το γκολ της ομάδος μας.

















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου