Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ισοπαλία εκτός έδρας 1 - 1 (0 - 1), για την ομάδα μας ! και...

Πίνδος Κόνιτσας - Πωγωνάτος 1 - 1  ( 0 - 1 )

Τον πρώτο της βαθμό στην μεγάλη κατηγορία και μάλιστα εκτός έδρας, πήρε σήμερα η ομάδα μας η οποία έπαιξε πάρα πολύ καλά σε μια δύσκολη έδρα και φάνηκε ότι συνέρχεται από τα αρνητικά αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών.
Θα μπορούσε μάλιστα να φύγει και με το τρίποντο, εάν ο επόπτης στο 84΄ δεν έδειχνε σέντρα για την ισοφάριση της Κόνιτσας, την στιγμή που η μπάλα δεν πέρασε καν την γραμμή ! ! ! Ένα γκολ που μόνο αυτός είδε... Δεν έφτανε μόνο αυτό, στο 90΄ ο διαιτητής Πασχάλης δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ της ομάδος μας.
Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 23΄με ένα θαυμάσιο τέρμα του Δήμου. Έπαιξε πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πραγματικά αδικείται από το τελικό σκορ.
Από την ομάδα μας δεν υπάρχει κάποιος που να υστέρησε, με κορυφαίους τον Λ. Μπάγια και Πέτρου, Πότση, Ναθαναήλ Λ.

Η διαιτησία των κ.κ. Πασχάλη ( Διαμάντη - Σπυρογιώτη ), με πολλά λάθη, τα περισσότερα εις βάρος της ομάδος μας. Δεν δικαιολογούνται με τίποτα τα λάθη τους, παίζουν στην Α΄ Κατηγορία και δεν μπορούν να παίζουν με την ψυχολογία των παικτών, γιατί σήμερα είναι εις βάρος μας, αύριο μπορεί να είναι σε όποια άλλη ομάδα. Εκτός και εάν είναι μόνο.... εις βάρος της ομάδος μας. Τέτοιες διαιτησίες πρέπει στα σοβαρά να απασχολήσει τους υπεύθυνους ορισμού των διαιτητών. Γιατί οι αδικίες έχουν και τα όριά τους. 
Πιστεύω να βγει επίσημη διαμαρτυρία από την διοίκηση της ομάδος μας ! ! !

Για την ομάδα μας έπαιξαν οι : Πέτρου, Μυριούνης, Καλλές, Ναθαναήλ Λ, Πότσης, Δήμου (71΄Σιώρης), Μπάγιας, Παπάζης (80΄ Βαρτζιώτης), Ζενέλης (88΄Καρδάσης), Σιώτας, Τσαραώσης. 

1 σχόλιο:

  1. Το θέμα δεν ήταν ούτε ο βαθμός ούτε η διαιτησία Το μέγα θέμα ήταν η μεγάλη επιστροφή στο 80στο λεπτό του αγώνα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή