Τρίτη 11 Απριλίου 2023

Θα είμαστε και εμείς εκεί !

ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Πρόσκληση

από Διαχειριστής.... 
Παρότι δουλεύουμε για αυτό από τον Σεπτέμβριο του 2022,αν και νωρίς πρέπει να το ανακοινώσουμε.

Μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών στις 21 Μαϊου 2023, κάνουμε γνωστό στα μέλη, χορευτές και φίλους μας ότι το 17ο Αντάμωμα Ηπειρωτών Μακεδονίας -Θράκης θα γίνει το τριήμερο 16-17 &18 Ιουνίου 2023 στις Σέρρες. Η κεντρική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου το απόγευμα με την συμμετοχή όλων των συλλόγων που έχουν προσκληθεί, επί της Κων. Καραμανλή, όπου με συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής ( ζυγιά Γ. Μπέλλου) θα χορέψουν κοινούς χορούς. Στην συνέχεια όλοι οι σύλλογοι αλλά και όποιοι θέλουν στον χώρο των Δημοτικών κατασκηνώσεων στη Χρυσοπηγή θα απολαύσουμε γνήσιο Ηπειρώτικο πανηγύρι. Την προηγούμενη ημέρα, Παρασκευή 16 Ιουνίου αλλά και την Κυριακή 18 Ιουνίου τους Σερραίους αλλά και τους φίλους συλλόγους που περιμένουμε θα τους έχουμε πολλές εκπλήξεις. Παρασκευή 16 Ιουνίου τις πρωινές ώρες και στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών (πρώην Νομαρχία) και σε συνδιοργάνωση με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Σπυρόπουλο, θα γίνουν τα εγκαίνια έκθεσης παραδοσιακών Ηπειρώτικων φορεσιών καθώς και έκθεσης φωτογραφίας (Η Ήπειρος χθες και σήμερα) ευγενική χορηγία του Δήμου Ορεστιάδας & του συλλόγου Ηπειρωτών Β. 'Εβρου και φίλων ΑΠΕΙ ΡΩΤΑΝ (ευχαριστούμε τον πρόεδρο κ. Ευσταθίου Σπύρο).
Το βράδυ της ίδιας ημέρας από αντιπροσωπεία του Δήμου Πωγωνίου και Πολιτιστικού - Φιλεκπαιδευτικού Δελβινακίου, στο ΔΗΠΕΘΕ Σερρών θα γίνει αφιέρωμα στην Πωγωνίσια φορεσιά. Θα ακολουθήσουν και άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σημ : Εμείς σαν σύλλογοι του Δελβινακίου, εκτός της ανωτέρω εκδήλωσης θα είμαστε παρόντες με το αφιέρωμα στην Πωγωνίσια Φορεσιά και στις 28 Απριλίου στην Άρτα και 6 Μάϊου στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου