Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Γραφείο κτηματολογίου και στην Αθήνα...

...για όλους μας !

Τις αρχές Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει γραφείο Κτηματολογίου στην Αθήνα και θα μπορούν να δηλώσουν στο Κτηματολόγιο την περιουσία τους οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν ακίνητα μακριά από τον τόπο διαμονής τους.
Το γραφείο της Αθήνας θα λειτουργήσει στο Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου (επί της Λεωφόρου Βεΐκου 137) και θα εξυπηρετεί τις Περιφέρειες Ηπείρου, Θεσσαλίας, Ιόνιων Νήσων, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Πελοποννήσου, Βόρειου και Νότιου Αιγαίου και Κρήτης.
Στον χώρο, πέρα από τις πληροφορίες που θα παρέχονται, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να κάνουν όλες τις ενέργειες/πράξεις που απαιτούνται για τη δήλωση της περιουσίας τους.
Οι υπάλληλοι θα παραλαμβάνουν δηλώσεις, θα δίνουν πληροφορίες, θα βοηθούν στον εντοπισμό ακινήτων, θα δίνουν οδηγίες για τη συμπλήρωση των δηλώσεων.
Και όπως διευκρινίζουν από το Κτηματολόγιο, όλα αυτά θα γίνονται δωρεάν.
Ακόμη λειτουργεί δικτυακή εφαρμογή που ενημερώνει τους ιδιοκτήτες σε πρώτο χρόνο για το αποτέλεσμα της κτηματογράφησης στις περιοχές που μπαίνουν στο Κτηματολόγιο.
Η είσοδος γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσηςwww.ktimatologio.gr και στην ενότητα e-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ/Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου