Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ευχαριστήριο της εκκλησιαστικής επιτροπής Αγίας Παρασκευής

Η εκκλησιαστική επιτροπή, ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν - βοήθησαν στην οργάνωση του πανηγυριού μας και την παρασκευή του παραδοσιακού φαγητού, την ημέρα εορτής της Αγίας Παρασκευής, που είναι και το βασικό πανηγύρι του χωριού μας.
Πρώτα και πάνω από όλα ευχαριστεί όλους τους συλλόγους του χωριού μας. Τον Πολιτιστικό, τον Φυσιολατρικό, τον Πωγωνάτο και τον Φιλεκπαιδευτικό.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω δωρητές για τις ευγενικές προσφορές τους.
Αναλυτικά:
Τους κτηνοτρόφους κ.κ. Λουκά Μπαδήμα, Αθανάσιο Τώνη, Βαγγέλη Μυριούνη, Θεόδωρο Χήτο, Κώστα & Γιάννη Μυριούνη, Θεόδωρο Φερεντίνο, Γιώργο Οικονόμου, Σπύρο Κούρο και Σταύρο Μεντή, για τα κρέατα που πρόσφεραν .

Τους κ.κ. Κώστα και Γιάννη Μυριούνη και την κ. Χρύσα Πορίκη, που πρόσφεραν 2 αρνιά για την λαχειοφόρο.

Τους επαγγελματίες του χωριού μας, κ.κ. Μπάμπη Κίτσιο, Νίκο Μάστορα και Πέτρο Μάγκο.
Επίσης...
Τον κ. Αντώνη Ούζα, που ήταν, είναι και θα είναι πάντα κοντά μας
Την κα Κωνσταντίνα Λοϊζου - Κίτσιου
Την κα Ευδοξία ( Κίτσα ) Ζυγοκώστα
Την κα Ανθή Βαζάκα
Τον κ. Νίκο Θεοδοσίου
Τον κ. Βασίλειο Πορίκη από την Μερόπη (δωρεά βούτυρο)

Τους κ.κ. Τώνη Μιχάλη, Νικόλαο Γκέρτσο, Δημήτρη Κουρδόγλου, Τάκη Κίτσιο, Τάκη Μπάγια, Αναστασία Δεληγιάννη, Ελένη Βάκαλου και Κώστα Τώνη, για την κοπή των χόρτων και την συλλογή τους, την επισκευή του δικτύου νερού και την μεταφορά των τραπεζιών.
Ευχαριστεί ιδιαίτερα, όλα τα μέλη των παραπάνω συλλόγων και τους κατοίκους του χωριού μας, που βοήθησαν στην συλλογή των κομμένων χόρτων και την περιποίηση του χώρου, καθώς και την νεολαία του χωριού μας που βοήθησαν στην τακτοποίηση του χώρου.
Τον κ. Αθανάσιο Μπαδήμα και τον "παλαίμαχο" Κώστα Τσάτση, για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Τον πάτερ Χριστόδουλο, που είναι πάντα κοντά μας.
Επίσης ευχαριστεί τους βοηθούς "μάγειρα" κ.κ. Αριστοτέλη Βίλλη και Νικηφόρο Γκουρομέτσιο, για την προετοιμασία και την βοήθεια τους στον μάγειρα, κ. Παν. Μπούμπα και για το ωραιότατο φαγητό που ετοίμασαν, τις κ.κ. Αλεξάνδρα Μάγκου, Ελένη Γκουρομέτσιου, Αθηνά Δεληγιάννη, Αρετή Πάντου, Λευκοθέα Μάγκου, Αναστασία Δεληγιάννη και Κατερίνα Τάτση, για όλη την προετοιμασία.
Επίσης τις γυναίκες του χωριού μας, για τις πίτες που έφτιαξαν, την νεολαία του χωριού μας για το σερβίρισμα και γενικά για την βοήθεια που προσέφεραν, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην όλη προετοιμασία.
Τον Δήμο και ιδιαίτερα το τοπικό συμβούλιο και τον τοπικό αντιδήμαρχο, που διέθεσε το λεωφορείο για την μεταφορά των κατοίκων και το αγροτικό αυτοκίνητο για την μεταφορά διαφόρων πραγμάτων.
Τέλος ευχαριστεί όλους τους φίλους και χωριανούς, που παρευρέθησαν και βοήθησαν με τον τρόπο τους στο πανηγύρι μας.

Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξανά ανταμώσουμε, στο πανηγύρι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου