Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Νίκη με 4 - 2 για την ομάδα μας !

Με νίκη τελείωσε το πρωτάθλημα η ομάδα μας !
Κέρδισε εντός έδρας την ομάδα του Κεφαλόβρυσου με  4 - 2 !
Ο αγώνας είχε φιλικό χαρακτήρα, μιας και καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε όφελος από το όποιο αποτέλεσμα !
Η ομάδα του Κεφαλόβρυσου προηγήθηκε στο 3΄ για να ισοφαρίσει στο 6΄ η ομάδα μας με τον Ηλ. Φορτούνη και να κάνει το 2 - 1 στο 34΄ με τον Π. Ζενέλη, με αυτό το σκορ έκλεισε το ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 60΄ η ομάδα του Κεφαλόβρυσου κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι ! και έκανε το 2 - 2 ! μετά από 2 λεπτά (64΄) έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής. Στο 71΄ η ομάδα μας κέρδισε καθαρό πέναλτι και με το Γ. Μπράμι έκανε το 3 - 2 ! και στο 84΄ το 4 - 2 με ωραίο σουτ του Η. Φορτούνη.
Από την ομάδα μας άρεσαν οι... Β. Τσαραώσης, Π. Ζενέλης, Γ. Μπράμις, Σ. Μπαλατζία και Κ. Ναθαναήλ.
Η ομάδα μας έπαιξε με τους...
Σ. Μπαλατζία, Κ. Ναθαναήλ, Γ. Καρδάσης (46΄ Δ. Μαγκλάρας), Γ. Παπάζης, Στρ. Καπρινιώτης (46΄ Λ. Μπάγιας), Στ. Μυριούνης, Π. Ζενέλης, Γ. Μπράμις, Ηλ. Φορτούνης (84΄ Α. Γκίκας), Α. Μπαλατζία, Β. Τσαραώσης.

Σημ: Η χρονιά για την ομάδα μας, θεωρείται πάρα πολύ πετυχημένη, αν αναλογιστεί κανείς με τα όποια προβλήματα ξεκίνησε ! Προβλήματα ύπαρξης, αγωνιστικά κλπ.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους, που κατάφεραν και έδειξαν για μια ακόμα φορά, πως ο Πωγωνάτος είναι και παραμένει ενωμένος και δυνατός !
Μπράβο σε όλη την οικογένεια του ΠΩΓΩΝΑΤΟΥ, από διοίκηση, προπονητή, ποδοσφαιριστές, φροντιστές γηπέδου και σε όλους όσους βοήθησαν με τον ένα η άλλο τρόπο την ομάδα μας !

Καλό καλοκαίρι και του χρόνου χωρίς τραυματισμούς και με περισσότερες επιτυχίες !    








το πρώτο γκολ της ομάδος μας !


Το δεύτερο γκολ της ομάδος μας !


Το τρίτο γκολ της ομάδος μας !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου