Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη της ομάδος μας με 3 - 1 !

Μετά από μία καλή εμφάνιση, ο ομάδα μας κέρδισε εκτός έδρας, τον Αλμυρό Βουνοπλαγιάς με 3 - 1. Να σημειωθεί ότι η ομάδα μας έπαιξε σε ένα άκρως "εχθρικό" ποδοσφαιρικό κλίμα, η φιλοξενία των διοικούντων και όχι μόνο !, των γηπεδούχων, ήταν επιεικώς απαράδεκτη. Έφτασαν στο σημείο να επιτεθούν σε ποδοσφαιριστές της ομάδος μας, άνευ λόγου και αιτίας.
Το σκορ άνοιξε στο 17΄ ο Παπάζης, κάνοντας το 0 - 1 για την ομάδα μας, το 0 - 2 έγινε στο 73΄ από τον Βαγ. Τσαραώση, στο 80΄ μείωσε η ομάδα της Βουνοπλαγιάς σε 1 - 2, για να κάνει το 1 - 3 στο 88΄ πάλι ο Βαγ. Τσαραώσης. 
Κορυφαίος για την ομάδα μας ο τερματοφύλακας μας Γιαν. Βαχαρακίδης ( έκανε σπουδαίες αποκρούσεις ), τον ακολούθησαν σε απόδοση ο Γιώρ. Καρδάσης, ο Θ. Δήμου, ο Γ. Πότσης, ο Βαγ. Τσαραώσης, ο Γ. Παπάζης χωρίς βέβαια να υστερήσουν και οι υπόλοιποι. 
    
Η ομάδα μας έπαιξε με τους : ( Προπονητής Π. Κάππης ),  Γ. Βαχαρακίδης, Σ. Μυριούνης, Γ. Καρδάσης, Γ. Παπάζης, Γ. Πότσης, Λ. Ναθαναήλ, Λ. Μπάγιας ( 73΄ Τοτσέ ! ), Θ. Δήμου, Κ. Λέκκας ( 64΄ Ζενέλης ), Χ. Βαρτζιώτης ( 81΄ Νίνης ! ) Β. Τσαραώσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου