Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Εξαιρετική εμφάνιση και....Πωγωνάτος - Ζωοδόχος 4 - 2

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα μας νίκησε την ομάδα της Ζωοδόχου με σκορ 4-2.
Να σημειωθεί ότι η ομάδα μας έπαιζε πάλι με ελλείψεις, η κυριότερη αυτή του Χ. Βαρζτιώτη και για ένα ημίχρονο χωρίς τον Γ. Πότση.
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2΄ ο Η. Μέτσης (φωτό 1) με ωραία προσπάθεια, μετά από σέντρα ακριβείας του Λ. Μπάγια. Με το σκορ αυτό έκλεισε το ημίχρονο. Στο 49΄ πάλι ο Η. Μέτσης έκανε το 2 - 0 και στο 53΄ μετά από ένα ωραίο ένα - δύο μεταξύ Π. Ζενέλη και Βαγγ. Τσαραώση, ο τελευταίος έκανε με ωραίο πλασέ το 3 - 0 (φωτό 4 και βίντεο ), πάντως η φάση αυτή ¨ μύριζε ¨ ελαφρώς οφσάιντ. Στο 67΄ ο Λευτέρης Μπάγιας με κοντινό πλασέ έκανε το 4 - 0 και αφού προηγουμένως έχασε κλασική ευκαιρία, για να πετύχει ακόμα ένα τέρμα. Κάπου εκεί οι παίκτες της ομάδος μας νόμισαν ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει και έτσι έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα της Ζωοδόχου, να ξεκινήσει αντεπίθεση διαρκείας, με αποτέλεσμα να μειώσει στο 74΄ σε 4 - 1 και στο 79΄ να κάνει το 4 - 2.,
Ευτυχώς που το κατάλαβαν οι παίκτες μας και σοβαρεύτηκαν, για να λήξει το παιχνίδι ομαλά με σκορ 4 - 2.
Μέχρι το 67΄ η ομάδα μας κυριάρχησε στο γήπεδο (κατοχή μπάλας 70 - 30 ), δεν υπήρχε παίκτης που να υστέρησε.
Η διαιτησία του κ. Αρβανίτη και κ.κ. Μπόσια και Νικόπουλου αρκετά καλή, ίσως να ελέγχονται μόνο για το τρίτο γκολ της ομάδος μας. Κίτρινη κάρτα 36΄, στον Θέμη Βλάχο.

Σημ: Παρών πάντα και ο Γιαννάκης (φωτό 9), ο μικρότερος Φίλαθλος της ομάδος μας !

1

2

3

4

5

6

7

8 

9

  βίντεο από το 3ο γκόλ    
πατήστε  εδώ ---->

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου