Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Ισοπαλία 2 - 2, εκτός έδρας !

Κόνιτσα....Ιδιαιτέρα ανταπόκριση  ΔηΜπ.

Σε έναν αγώνα, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον από πλευράς μας, η ομάδα μας ήρθε ισόπαλη με τον ΠΑΟ Κόνιτσας 2 - 2 στο γήπεδο της Κόνιτσας.  Απεναντίας η ομάδα της Κόνιτσας ¨καίγονταν¨ για τους βαθμούς της νίκης, για να αποφύγουν τον υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική, γιαυτό εξάλλου έκαναν το παιχνίδι πολύ σκληρό και επικίνδυνο για τους παίκτες μας, με την ανοχή και του διαιτητή.
Πάντως να σημειωθεί πως η ομάδα της Κόνιτσας έστω και την τελευταία στιγμή σώθηκε και έμμηνε στην κατηγορία.
Η ομάδα μας είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλο τον αγώνα, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για ένα ευρύ σκορ. Παρά τις συνεχιζόμενες πολλές ελλείψεις, έδειξε πως η τελική βαθμολογία, μας αδικεί !
Το σκορ άνοιξε η ομάδα μας στο 21΄ με τον Λ. Μπάγια, μετά από ωραία και ομαδική συνεργασία, της μισής σχεδόν ομάδος και πάσα ακριβείας του Β. Τσαραώση στον σκόρερ που έφυγε σαν σαΐτα κάνοντας το 0- 1. Έτσι έκλεισε και το Α΄ημίχρονο.
Στο Β΄ ημίχρονο και στο 54΄ η ομάδα της Κόνιτσας ισοφάρισε σε 1 - 1. Μετά από συνεχόμενα τραγικά αμυντικά λάθη της ομάδος μας, έγινε και το 2 - 1 υπέρ της Κόνιτσας στο 63΄. Στο 72΄ ο καταπληκτικός Β. Τσαραώσης έκανε το 2 - 2, με ωραίο ευθύβολο σουτ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου που ¨κρέμασε¨ κυριολεκτικά τον τερματοφύλακα της Κόνιτσας, γκόλ το οποίο χειροκρότησε όλο το γήπεδο.   Στο 90΄ η ομάδα μας έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Π. Ζενέλη να πάρει την νίκη, όταν μετά από καταπληκτική ενέργεια και θαυμάσια εναλλαγή ης μπάλας, των Β. Τσαραώση, Λ. Μπάγια, και ωραία ασίστ του Παπάζη στον Ζενέλη, έχασε την ευκαιρία για το 2 - 3.

Σημ: Κάτι πρέπει να γίνει με την άμυνα της ομάδος μας, γίνονται τραγικά λάθη, πρέπει να   απασχολήσει ιδιαίτερα την τεχνική ηγεσία για το νέο πρωτάθλημα.
Επίσης πρέπει να τονισθεί, το ¨κέρδος¨ από τον σημερινό αγώνα, που είναι ο Γ. Πότσης στην θέση του τερματοφύλακα, μετά από αδυναμία λίγο πριν τον αγώνα, του βασικού τερματοφύλακα μας.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου