Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Βαριά ήττα σήμερα με 4 - 1 στο γήπεδό μας!

Μέσα σε ένα γήπεδο λασπώδες από την βροχή,  η ομάδα μας λύγισε μπροστά στην ανωτερότητα της αντιπάλου ομάδος και σίγουρης πρωταθλήτριας του ομίλου μας, Θύελλας Ελεούσας.
Βέβαια τους δώσαμε και εμείς το δικαίωμα να πανηγυρίσουν την νίκη τους, αφού μόλις στο 7΄ λεπτό προηγήθηκαν 1-0 με κεφαλιά αυτογκόλ ( βλ. φωτο Ν. 2 ) από τον παίκτη μας Χρήστο Βαρζτιώτη. Έως το 27΄ η ομάδα μας τους έπαιξε στα ίσα και τους πίεσε χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει έχοντας και δοκάρι. Στο σημείο εκείνο 27΄  έγινε πάλι νέο λάθος από την άμυνα μας και τους δωρίσαμε το δεύτερο γκόλ. 
Ήρθε και το 3 - 0 στο 37΄ για να κλείσει το ημίχρονο με 3 - 0 υπέρ της Ελεούσας.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 56΄ η Ελεούσα έκανε το 4 - 0, στο 64΄ ο Βαγγέλης Τσαραώσης με ωραίο σουτ έκανε το 1 - 4 ( βλ φωτο 7). Να σημειωθεί ότι η ομάδα μας, έπαιζε από την αρχή του αγώνα με αρκετές ελλείψεις και από το 73΄ έπαιζε με 10 παίκτες ( είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές ), λόγω τραυματισμού του Χρήστου Βαρζτιώτη.  
Η διαιτησία του κ. Κόλια πολύ καλή, καθώς και του κ. Τζαφλίδη και κας Τασιούλλα.

Εντύπωση προκάλεσε σε όλους τους φιλάθλους, η συνεχής διαμαρτυρίες του προπονητή της Ελεούσας προς τον διαιτητή και τους επόπτες, για φάουλ, για οφσάιντ κλπ, γιαυτό εξάλλου παρατηρήθηκε από τον διαιτητή. Η ομάδα της Ελεούσας δεν χρειάζεται τέτοιες συμπεριφορές, από τα στελέχη της, έχει άξια ομάδα και μπορεί να πάρει όποιο αποτέλεσμα θέλει, χωρίς καμία βοήθεια.  

1

2

3

4

5

6

7

8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου